Antena Căutare

Asia Express, 9 noiembrie 2021. Ce echipă a câștigat cel de-al doilea Joc de Amuletă din Iordania

Ediția 32 a sezonului 4 din Asia Express a început cu un Joc de Amuletă memorabil. Trei echipe s-au întrecut pentru a câștiga un avantaj important în etapa opt a competiției. Iată cine s-a descurcat cel mai bine și a obținut o altă victorie pe Drumul Împăraților.

irina-fodor-compleu-negru Galerie
Ediția 32 a sezonului 4 din Asia Express a început cu un Joc de Amuletă memorabil. Trei echipe s-au întrecut pentru a câștiga un avantaj important în etapa opt a competiției. | Antena 1

Lidia Buble & Estera, Mihai Petre & Elwira, Cosmin & Eliza Natanticu au ajuns la Irina Fodor în timp util și s-au calificat la cel de-al doilea Joc de Amuletă din Iordania. Concurenții au trecut prin situații imprevizibile și probe dificile pentru a continua cursa din etapa opt a competiției, însă nu au ezitat să admire fiecare peisaj.

În ediția 32 a sezonului 4 de pe Drumul Împăraților, cuplurile de vedete au ajuns în cel mai jos punct de pe uscat, la 400 de metri sub nivelul mării. Totodată, lupta pentru amuletă a avut loc pe malul Mării Moarte, acolo unde echipele au avut parte de probe solicitante, temperaturi extreme la nivelul solului și un traseu dificil prin apă.

Citește și: Asia Express, 8 noiembrie 2021. Eliza și Cosmin Natanticu s-au certat la autostop. Ce a enervat-o pe concurentă

Cele trei echipe și-au testat răbdarea, dexteritatea, rapiditatea, rezistența și forța într-o cursă contracronometru. Aceștia au apelat la toate strategiile pentru a câștiga cel mai râvnit premiu al etapei, 1.000 de Euro și nestemate prețioase.

Cosmin și Eliza Natanticu au câștigat cea de-a doua amuletă din Iordania

Concurenții au ieșit extenuați și murdari de nămol din cel de-al doilea Joc de Amuletă din Iordania. Competiția a fost aprigă, iar accidentările și tensiunile nu au întârziat să apară, semn că dorința de a obține victoria este una extrem de mare.

Toți au depus cel mai mare efort pentru a termina probele în timp util, însă Eliza și Cosmin Natanticu au fost mai rapizi. Cei doi au reușit să câștige cel de-al doilea Joc de Amuletă din Iordania, fapt care i-a făcut foarte fericiți.

Irina Fodor le-a oferit amuleta care vine cu câteva avantaje importante, printre care câteva pietre prețioase și 1.000 de Euro. Victoria soților Natanticu a adus în rândul colegilor de competiție tensiuni, dar și replici savuroase.

Citește și: Asia Express, 8 noiembrie 2021. Concurenții s-au lăsat machiați de localnici. Cum arată băieții cu creion negru la ochi

Deși Iordania i-a surprins pe concurenți cu traseul solicitant, localnicii minunați și peisajele spectaculoase, cursa de pe Drumul Împăraților continuă cu situații neașteptate și momente pline de adrenalină.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 9 noiembrie 2021. Prin ce probe solicitante au trecut cele trei echipe la Jocul de Amuletă din ediția 32... Asia Express, 9 noiembrie 2021. Concurenții au vorbit despre lucrurile josnice pe care le-au făcut. Ce secrete au ieșit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x