Antena Căutare

Asia Express, 9 noiembrie 2021. Adriana Trandafir a fost în moarte clinică, chiar de ziua ei. Ce destainuiri a făcut

Adriana Trandafir a fost în moarte clinică. Aceasta a făcut dezvăluiri neașteptate despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa. Concurenta de la Asia Express a povestit cu lacrimi în ochi despre clipa pe care nu o poate uita.

adriana-trandafir-plange-maria-speranța-o-ține-în-brațe Galerie
Adriana Trandafir a făcut dezvăluiri neașteptate despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa: momentul în care a fost în moarte clinică. | Antena 1

Adriana Trandafir a fost în moarte clinică în ziua în care a împlinit 33 de ani și de acest lucru concurenta și-a amintit în timpul emisiunii Asia Express.

În etapa opt din Asia Express - Drumul Împăraților, concurenții au fost provocați să povestească despre cele mai josnice momentele pe care le-au făcut în viața lor. Vedetele au vorbit cu rușine despre faptele lor, însă telespectatorii au ascultat-o cu sufletul la gură pe Adriana Trandafir, care a povestit de clipa în care a fost în moarte clinică.

Actrița și-a amintit de un eveniment pe care nu o să-l uite niciodată. Adriana Trandafir a fost în moarte clinică la 33 de ani, iar puțini sunt cei care știu acest lucru. Dezvăluirile sale neașteptate nu au putut să treacă neobservate și de către ceilalți concurenți, care au ascultat-o cu interes.

Adriana Trandafir a fost în moarte clinică, chiar de ziua ei

Cea mai impresionată poveste din ediția 32 a sezonului 4 Asia Express a fost a Adrianei Trandafir. Actrița nu s-a mai putut abține și a spus tot ce îi „apăsa” sufletul de o perioadă lungă de timp.

adriana trandafir si maria speranta

Adriana Trandafir a dezvăluit că a fost în moarte clinică.

„Într-un an de ziua mea am fost în moarte clinică. (....) M-au declarat moartă, dar au făcut tot posibilul să mă aducă la viață. Am murit în curtea spitalului”, a dezvăluit ea despre momentele marcante din viața sa.

Citește și: Asia Express, 8 noiembrie 2021. Ce mesaj au găsit Adriana Trandafir și Maria Speranța de la primele gazde din Iordania

Ce a povestit Adriana Trandafir despre momentul în care a fost în moarte clinică

De asemenea, concurenta i-a mulțumit din tot sufletul doctorului care a salvat-o și a ajutat-o să iasă din moarte clinică: „Datorită ei sunt mamă. Chiar am simțit că mi s-a luat o piatră de pe inimă. O să repar cumva situația când ajung acasă și am să mă interesez de doamna doctor”

maria speranța si adriana trandafir

Adriana Trandafir a povestit ce s-a întâmplat după ce a intrat în moarte clinică

Adriana Trandafir, care a fost în moarte clinică chiar de ziua ei, în urmă cu mai mulți ani, a adăugat faptul că îi este recunoscătoare pentru tot ce a făcut doctorul pentru a o readuce la viață, motiv pentru care i-a făcut o promisiune persoanei care a scăpat-o din „ghearele morții”.

Adriana Trandafir, confesiuni emoționante la Asia Express

Adriana Trandafir a fost în moarte clinică la vârsta de 33 de ani și a dezvăluit acest lucru la Asia Express. Aceasta nu a fost singura confesiune surprinzătoare făcută de actriță în cadrul reality-show-ului de la Antena 1.

Citește și: Ce dezvăluire neașteptată a făcut medicul iordanian care a găzduit-o pe Adriana Trandafir la Asia Express

„Dacă ar știi copiii câte lacrimi am avut, și tu, și Ștefan, în ochii mei, pentru voi. Cu câtă durere vă iubesc. O destăinuire s-a transformat într-o spovedanie în care am vorbit cu ea, cu Ștefan și cu mine lucruri pe care nu am apucat să le vorbim în trei. Voi nu aveți nevoie de actrița Adriana Trandafir, ci de mama Adriana, care câteodată nu a fost alături de voi, de multe ori. Tu ai apărut așa, când credeam că viața mea nu mai are vreun rost. Nu am vorbit niciodată despre asta. Am născut-o pe Maria Speranța la 45 de ani. Mă gândesc tot timpul la Ștefan. Când erai mica tu nu m-ai întrebat nimic niciodată, cum e cu Ștefan. Știai că e un frate, că îl vizitam uneori cu tine, câteodată, când puteam. Odată îți citeam o poveste și tu ai zis să nu îți mai spun povestea și mi-ai spus: îmi pare atât de rău de Ștefan că el nu are o mămică să îi spună o poveste. Și atunci aș fi vrut să vă am pe amândoi”, a mai spus Adriana Trandafir despre cei doi copii ai săi.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Citește și: Asia Express, 3 noiembrie 2021. Maria Speranța a țipat de durere la spa. Ce s-a întâmplat cu ea și Adriana Trandafir la probă

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 9 noiembrie 2021. Adriana Trandafir și Eliza Natanticu au făcut spectacol în costume de baie la o probă di... Asia Express, 9 noiembrie 2021. Cuza a fost la un pas să își rupă piciorul. Ce s-a întâmplat: „Simțeam că nu mai pot de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x