Antena Căutare

Ana Morodan, în timp ce îmbracă o țigancă: "Gata, vomit! Doamna nu a făcut cunoștință cu apa de mult timp!"

Ana Morodan, rămasă cu Gina Pistol, a primit ca misiune să găsească, într-o mahala, o localnică pe care trebuie să o îmbrace exact ca în poză primită. De clasamentul obținut de Ana Morodan, în urma jocului, va depinde soarta în cursa lui Teleșpan.

Ana Morodan este într-o criză de timp, iar în aceste momente, îi ies tot felul de "gânduri necurate" pe gură: "Nu pot să cred că fac asta! Gata, vomit! Doamna nu a făcut cunoștință cu apa de mult timp!"

Ana Morodan, rămasă cu Gina Pistol, a primit ca misiune să găsească, într-o mahala, o localnică pe care trebuie să o îmbrace exact ca în poză primită.

În urma clasamentului obținut de Ana Morodan în urma jocului, va depinde soarta lui Teleșpan.

Ana s-a arătat încântată de vestimentația și accesoriile femeilor de acolo: "Asta-i probă pentru mine, că doar sunt mama accesorilor". Într-o vervă de moment, Ana a complimentat-o pe doamna pe care o îmbrăca: "You look wonderful, păpușică, ești ceva pe superb!"

Aflând că trebuie să-i pună unei doamne niște inele pe degetele de la picioare, Ana a fost șocată de mirosul urât pe care îl emana: "Nu pot să cred că fac asta! Gata, vomit! M-a luat o stare de rău, dar nu neapărat din cauza doamnei, ci din cauza faptului că probabil doamna nu a mai făcut cunoștință cu apa de mult timp!"

Nu rata momentul video de mai sus!

Lovitură dură pentru concurenții de la Asia Express! Urmează "Cursa pe jumătate" în care echipele vor fi separ... Oase, în cursa pe jumătate: "Piciorul meu drept nu-l mai simt, dar sunt pe drumul bun"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x