Antena Căutare

CRBL, Ana Morodan, Șerban Copoț, Robert și Cocuța, la spălat haine pe pietre! CRBL: "Eu eram pe probă, tată, căci al meu Oase mă aștepta să câștig proba asta!"

CRBL, Ana Morodan, Șerban Copoț și Cocuța, rămași cu Gina Pistol, au primit că misiune să spele haine la mână pe pietre. De clasamentul obținut de Ana Morodan, Robert, CRBL, Cocuța și Șerban Copoț, în urma jocului, va depinde soarta în cursă a colegilor de echipă.

S-a dat start joc la una dintre cele mai autentice probe de la Asia Express! Morodan: "Am purces în această apă plină de gunoaie și nămol, și tot felul de vietăți, și moloz să spălăm aceste sariuri"

CRBL, Ana Morodan, Robert, Șerban Copoț și Cocuța, rămași cu Gina Pistol, au fost puși să spele sariuri în lacul Agastya! În funcție de performanțele lor, colegii lor vor merge mai departe în cursa spre imunitate sau nu...!

CRBL: "Dar ce's femeie să fac eu treburi din astea? Bine, nici cu Cocuța și cu Morodan nu mi-e rușine! Ele spală apăsând pe buton"

După ce au avut traineri în spălatul hainelor pe pietre, concurenții Asia Express au trecut la treabă!

De la un anumit punct, niciunul dintre concurenți nu a mai putut fi ajutat de femeile din localitate, iar în 30 de minute au fost nevoiți să spele mai multe haine și să le pună la uscat conform unor reguli stricte.

A fost o probă istovitoare, în care fetele s-au certat și s-au stropit cu apă murdară în ochi. Este greu să te întorci pe vremea bunicilor! Contrar ce ar fi crezut toată lumea, cei care s-au descurcat cel mai bine la această probă a spălatului hainelor pe piatră, au fost bărbații!

Urmărește materialul video de mai sus și vezi cum s-au descurcat concurenții!

Cea mai stresantă misiune de la Asia Express! Bogdan: "Nu există puzzle mai greu, nu există în viața vieților"... Scandal pe spălatul sariurilor la Asia Express! Ana Morodan, către Cocuța: "Du-te, făi, d-aici! Aia e a mea!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x