Antena Căutare

Surprizele continuă! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se îmbracă la fel pentru a avea noroc în cursa Asia Express

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, una dintre echipele ce participă în cursa nebună de la Asia Express, show difuzat de Antena 1 în primăvara anului 2018, au o strategie neobișnuită pentru a obține victoria.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, una dintre echipele ce participă în cursa nebună de la Asia Express, show difuzat de Antena 1 în primăvara anului 2018, au o strategie neobișnuită pentru a obține victoria.

Încă de la începutul acestei aventuri, cei doi au decis să se îmbrace la fel, convinși fiind că acest lucru le va purta noroc. Mai mult, atunci când au fost nevoiți să își cumpere haine, pentru că temperaturile erau foarte scăzute, cei doi au ținut neapărat să își cumpere aceleași haine. Dacă acest lucru le va purta sau nu noroc, dacă îi va ajuta în vreun fel să ajungă în Thailanda, destinația finală, telespectaorii vor vedea în primăvara anului 2018 la Antena 1.

La finalul lunii noiembrie 7 echipe de vedete au pornit în cea mai mare aventură difuzată vreodată la tv. Asia Express este o cursă contra cronometru prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, în care concurenții trebuie să se descurce cu un singur Euro pe zi, să își găsească singuri cazare, mâncare și transport.

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitătile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antenă 1 în primăvara anului 2018.

Petrecere surpriză în Asia pentru ziua Ginei Pistol. Cum a petrecut vedeta... Liviu Vârciu, declarație exclusivă din Asia: „Mi-aș vinde sufletul sau buzele pentru...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x