Antena Căutare

„Asia Express” le face viața un calvar vedetelor. Daniela Crudu şi Vica Blochina, prima ceartă în echipă!

Vedetele care au acceptat provocarea ,,Asia Express”, emisiune ce a debutat pe 12 februarie pe Antena 1, se confruntă deja cu greutățile unui stil de viață cu care nu sunt obișnuiți, iar suma de 1 euro pe zi este doar una dintre provocările acestui show. Nu întârzie să apară nici conflictele în echipele de vedete. Vica și Daniela Crudu au avut o mică dispută.

Vedetele care au acceptat provocarea ,,Asia Express”, emisiune ce a debutat pe 12 februarie pe Antena 1, se confruntă deja cu greutățile unui stil de viață cu care nu sunt obișnuiți, iar suma de 1 euro pe zi este doar una dintre provocările acestui show. Nu întârzie să apară nici conflictele în echipele de vedete. Vica și Daniela Crudu au avut o mică dispută.

Toate vedetele au fost nevoite să facă autostopul din lipsă de bani și nu le-a fost deloc ușor ținând cont că se află într-o țară străină și nimeni nu le cunoaște.

Veți avea parte de multe surprize în cadrul show-ului „Asia Express”, iar acesta este doar începutul!

În această seară, aventura Asia Express continuă! De la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor putea să urmărească maratonul inedit al vedetelor și să afle cine se califică mai departe în aventura unică Asia Express.

Liviu Vârciu, așa cum nu l-ați mai văzut! Vinde pește în Thailanda... Asia Express continuă acum la Antena 1! Concurenții întâmpină cele mai multe probleme de până acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x