Antena Căutare

Asia Express este show-ul care duce aventura la alt nivel

Asia Express, reality show-ul care va putea fi urmărit în curând la Antena 1, va fi o surpriză pentru toată lumea. Și concurenții care au intrat în competiție au fost șocați de ce au trăit acolo. Doar o echipă a rezistat la final și a câștigat premiul de 30000 de Euro.

Asia Express, reality show-ul de la Antena 1, este o surpriză pentru toată lumea. Și concurenții care au intrat în competiție sunt șocați de ce au trăit acolo. Doar o echipă a rezistat până la final și a câștigat premiul de 30.000 de Euro.

Aici este un haos”, „Este foarte greu să traversezi”, „E ciment pe jos, dormi pe jos”, „Nu mă așteptam să fie chiar așa de greu”, „Ai vrut să mănânci, ai mâncat! Ieri..

Mai sus sunt frânturi din conversațiile concurenților avute cu echipa de filmare. Vedetele deja au mărturisit că au luat parte la cea mai dură experiență din viața lor.

Totul a fost diferit în Asia: mâncarea, oamenii, traficul. Vremea le-a dat bătăi de cap concurenților. În anumite zone era frig și umed. Nu toți asiaticii au sistem de încălzire al locuințelor, ceea ce făcea ca nopțile să fie extrem de dificile pentru vedetele din Asia Express. De asemenea, relieful a fost și el o provocare, pentru că fiecare probă era extrem de solicitantă. În alte regiuni, în schimb, vedetele erau nevoite să meargă zeci de kilometri pe zi la aproape 40 de grade.

Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitătile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi.

Norocul este de partea concurenților! Dragonul din cutia neagră este verde. Nu va fi nimeni eliminat din concurs... Vedetele din Asia Express au umărit împreună PREMIERA celui mai dur show de televiziune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x