Căutare Live

Asia Express- Drumul Comorilor, lider detaşat de audienţã! Speak și Ștefania au câștigat un avantaj important

Ediția de luni seară a celui mai dur reality-show a continuat în Taiwan, pe Drumul Comorilor, cu noi provocări și misiuni pentru cele 5 echipe rămase în cursă. Având în vedere că în această etapă a concursului nu mai există imunitate mare, prima echipă ajunsă la Gina Pistol a beneficiat de un voucher pentru o noapte de cazare la hotel, dar și de un avantaj extrem de important.

Asia Express, sezonul 3. Echipele au ajuns în Taiwan

Speak și Ștefania, echipă ce a ocupat primul loc în clasament, și-au adjudecat dreptul de a vota de două ori în cursa pentru ultima șansă: ”Avem puterea în mână!”. Deși cei doi nu vor fi imuni în sesiunea de votare pentru prima cursă ultimatum din Taiwan, votul lor dublu ar putea schimba balanța clasamentului.

Vezi AICI toate momentele tari din sezonul 3 Asia Express!

Asia Express - Drumul Comorilor s-a clasat luni, 6 aprilie, ca lider de piață pe toate categoriile de public. Cel mai dur reality-show a ținut în fața televizoarelor aproape 2.200.000 de telespectatori la nivel național, în minutul de maximă audiență, de la 21:11. În intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea, 20:25 – 23:36, Asia Express a fost lider de piaţã la nivelul tututor categoriilor de public.

Astfel, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, Antena 1 a condus cu o medie de 11,4 puncte de rating și 29.7% cotă de piață, fiind urmată de Pro TV cu 8,6 puncte de rating și 22,6 procente din cota de piață. Şi la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a condus topul audienţelor, întregistrând un rating mediu de 9,4 puncte şi 21,1% cota de piaţã, în vreme Pro TV înregistra atunci doar 7,2 puncte de rating şi 16,1 procente din cota de piaţã. Și la nivelul întregii țări, cei mai mulți telespectatori au ales să urmărească cel mai dur reality-show, astfel că Asia Express- Drumul Comorilor a fost lider de audiență cu o medie de 9,8 puncte de rating și 21 cota de piață, în vreme ce Pro TV se clasa din nou pe poziţia secundã cu o medie de 8 puncte de rating și 17,3% cota de piață.

Tot luni seară, Sorin Bontea, Răzvan Fodor, Speak, Ștefania, Alexandru Abagiu și Radu au fost cele 3 echipe ce s-au calificat la o experiență senzațională- un joc de amuletă construit după specificul operei taiwaneze. Așa se face că vedetele au fost nevoite ca într-o singură noapte să învețe o scenetă de teatru în chineză, combinată cu dansuri și acrobații, pe care să o interpreteze mai apoi în fața unui public. ”Text? Nimic. Linie melodică? Nimic. Acest spectacol va fi un dezastru de proporții uriașe!”, au spus Speak și Ștefania când au realizat complexitatea probei. Cea mai savuroasă amuletă de până acum i-a provocat pe concurenți să se autodepășească, iar jocul de teatru actoricesc a fost câștigat în cele din urmă de Sorin Bontea și Răzvan Fodor: ”Hai să nu ne mai băgăm la amulete, Bontea!”, a spus Răzvan Fodor amuzat.

Asia Express- Drumul Comorilor, lider detaşat de audienţã! Speak și Ștefania au câștigat un avantaj important

Misiunile aproape imposibile ale cazării și ale autostopului le vor pune mari probleme vedetelor și în această seară, în cea mai nouă ediție Asia Express- Drumul Comorilor, difuzată de Antena 1 după Observator.După o lună și o săptămână în care am crezut că mi-a fost greu în Filipine, am ajuns într-o țară civilizată unde oamenii nu știu o boabă de engleză. Lumea nu ne înțelege și aici se schimbă totul. Taiwan ne-a cam lovit pe toți!”, sunt de părere concurenții. Cu toate acestea, miza zilei de astăzi este foarte mare, căci prima echipă ajunsă la Gina Pistol va beneficia de imunitate, ceea ce înseamnă că nu va putea fi votată în cursa pentru ultima șansă și se va califica automat în semifinală: ”Ne dorim imunitatea asta foarte tare, mai mult ca niciodată!”.

Asia Express- Drumul Comorilor, lider detaşat de audienţã! Speak și Ștefania au câștigat un avantaj important

Până la a obține imunitatea, însă, concurenții vor trece prin alte misiuni ce le vor testa răbdarea și rapiditatea. Nervi întinși la maximum, discuții aprinse și planuri date peste cap, de asta vor avea parte vedetele în drumul lor către punctul final de control, în această seară. Aflați la mii de kilometri de România, după aproape 8 etape în care au luptat din greu să își găsească forța interioară de a trece cu bine peste orice obstacol, concurenții vor primi mesaje video de acasă, de la cei dragi. Nu ne așteptam deloc la asta, nu mai am cuvinte!, vor spune vedetele printre lacrimi. În această etapă decisivă a concursului, familiile le vor trimite echipelor gânduri bune, însă momentul va fi pentru unii dintre ei o piatră de încercare: ”Într-un fel e frumos, într-un fel nu prea. Ți se amestecă gândurile, sentimentele și nu știi în ce direcție să alergi mai tare. Aici, sau spre casă?”, va spune Sorin Bontea.

Care va fi reacția vedetelor când vor vedea mesajele emoționante de acasă, dar și cum va arăta clasamentul final în ziua de bilanț a etapei, telespectatorii Antena 1 pot afla diseară, la Asia Express- Drumul Comorilor, după Observator.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 6 aprilie 2020

Citește și
liviu-vârciu-și-concurent-prețul-cel-bun
Prețul cel bun, 2 decembrie 2021. Avram Iancu a înotat toată Dunerea în 89 de zile, fără pauză. Ce a mai dezvăluit concurentul
Prețul cel bun, 2 decembrie 2021. Avram Iancu a înotat toată Dunerea în 89 de zile, fără pauză. Ce a mai dezvăluit concurentul
maria si marius de la mireasa sezon 4 la cererea in casatorie
Mireasa 2021, sezon 4. Marius a cerut-o în căsătorie pe Maria - VIDEO
Mireasa 2021, sezon 4. Marius a cerut-o în căsătorie pe Maria - VIDEO
andreas petrescu, doina teodoru, nicodim ungureanu si angel popescu in rolurile george enescu, regina maria, mihai viteazul si nicolae ceausescu la razi cu roast de la antena 1
Cum arată în realitate actorii care au făcut roast istoric la ediția specială "Râzi cu ROaST" de la Antena 1
Cum arată în realitate actorii care au făcut roast istoric la ediția specială "Râzi cu ROaST" de la Antena 1
Mai multe articole

Distracție și chin, împreună! Alex Abagiu l-a sărutat pe Radu Vlăduț, iar Sorin Bontea și Răzvan Fodor au făcut o criză ... „Băi, ești prost? Nu vorbesc în chineză! Am față de chinez?”. Speak, răbufnire colosală, la autostop, în Taiwan! Carmen ...
Ultimele știri