Antena Căutare

Ați luat punga de popcorn? Vedetele au făcut show de zile mari imitând filmele indiene! „Mai vrei, mă?!”

S-au uitat atent la film, au făcut și glume, dar cu siguranță concurenții din finala „Asia Express” sezon 2 au făcut spectacol! Au învățat mișcările actorilor și apoi a urmat partea și mai spectaculoasă a probei! Le-au fost puse la dispoziție costume speciale, au făcut schimbări de look spectaculoase și au dat naștere unor momente memorabile! Juriul, format din specialiști și oameni reputați din industria filmului de la Bollywood, a analizat atent fiecare mișcare, pentru a da un verdict!

Vedetele din finala „Asia Express” sezon 2 au ajuns la Bollywood și au lăsat ghiozdanele grele pentru a putea da o super probă de casting!

S-au uitat atent la film, au făcut și glume, dar cu siguranță concurenții din finala „Asia Express” sezon 2 au făcut spectacol! Au învățat mișcările actorilor și apoi a urmat partea și mai spectaculoasă a probei!

Le-au fost puse la dispoziție costume speciale, au făcut schimbări de look spectaculoase și au dat naștere unor momente memorabile!

Au dansat, au dramatizat, au făcut acrobații...Ce să mai, s-a lăsat cu show de zile mari, în stil indian!

Juriul, format din specialiști și oameni reputați din industria filmului de la Bollywood, a analizat atent fiecare mișcare, pentru a da un verdict!

Ruby l-a altoit puternic pe Robert! Vedetele dau casting să joace într-un film, la Bollywood!... Concurenții de la „Asia Express” au pus mâna pe microfon și au făcut karaoke de zile mari! Tu puteai să cânți „Mundian ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x