Antena Căutare

S-a terminat! Semifinaliștii de la „Asia Express” au primit o misiune imposibilă! „Am forțat și noi...”

Semifinaliștii din „Asia Express” sezon 2 au cărat saci de cincizeci de kilograme de turmeric, dar adevărata provocare abia apoi a venit! 

Semifinaliștii din „Asia Express” sezon 2 au cărat saci de cincizeci de kilograme de turmeric, dar adevărata provocare abia apoi a venit!

Cine a terminat proba a primit un plic cu turmeric și o sticlă cu apă de trandafiri. Și plicul roșu de la Gina Pistol a anunțat o altă probă: vedetele trebuie să amestece ingredientele, să se vopsească pe față cu pasta obținută și, din sat în sat, să convingă alți 21 de oameni să primească acest ritual.

Și ca totul să fie făcut ca la carte, concurenții au fost rugați să facă și poze cu indienii pe care i-au pictat cu turmeric, ca să demonstreze că proba aceasta de la „Asia Express” din sezonul 2 a fost îndeplinită cu succes!

Doar că deși este un ritual extrem de apreciat în India, cu greu au reușit vedetele să convingă trecătorii din satul indian Ozarde și din alte două sate să primească pasta de turmeric pe față și să facă apoi un selfie!

Rugăminți fierbinți și poză după poză, concurneții au încercat să facă tot ce le-a stat în putință pentru a îndeplini sarcina primită de la Gina Pistol!

Vedetele de la „Asia Express” au ajuns la munca de jos! Căratul sacilor cu turmeric le-a dat tuturor bătăi de cap!... În goana mare după un premiu mult visat! Ce echipe intră la jocul de amuletă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x