Antena Căutare

Vedetele de la „Asia Express” au ajuns la munca de jos! Căratul sacilor cu turmeric le-a dat tuturor bătăi de cap!

sDupă ce s-au distrat hrănind o vacă dintr-un sat indian cu niște pâini speciale, echipele din sezonul 2 „Asia Express” s-au îndreptat către o nouă locație: Kohiinoor Mills, fabrica de turmeric (curcuma)!

După ce s-au distrat hrănind o vacă dintr-un sat indian cu niște pâini speciale, echipele din sezonul 2 „Asia Express” s-au îndreptat către o nouă locație: Kohiinoor Mills, fabrica de turmeric (curcuma)!

Cu ghiozdanele grele în spate, vedetele au făcut iar autostopul. Cel mai mare noroc l-au avut Șerban Copoț și George Vintilă, care au nimerit în mașina unui pilot de curse!

Ajunși la fabrica de turmeric, cei doi descoperă care este următoarea probă: să umple saci de 50 de kilograme cu turmeric și să meargă cu el la cântar! Și uite așa, vedetele s-au apucat de treabă.

Nu a fost o sarcină deloc ușoară! În cazul în care cântarul nu arată greutatea impusă, atunci vedetele trebuie să se întoarcă la depozit cu sacul și să-l umple până la atingerea țelului!

Cine a terminat proba a primit un plic cu turmeric și o sticlă cu apă de trandafiri. Iar ceea ce a urmat le-a oferit semifinaliștiilor „Asia Express” sezon 2 o surpriză de zile mari!

Totul pentru Măria Sa, vaca indiană! Concurenții de la „Asia Express” primesc cea mai amuzantă sarcină de până acum!... S-a terminat! Semifinaliștii de la „Asia Express” au primit o misiune imposibilă! „Am forțat și noi...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x