Antena Căutare

Răsturnări de situație în cel de-al doilea sezon Asia Express! Ce au ajuns să facă vedetele pentru mâncare și un loc de dormit

A început numărătoarea inversă până la marea premieră Asia Express sezon 2. Reality-show-ul Antena 1 va începe pe 10 februarie 2019 şi promite să fie unul plin de răsturnări de situaţie. Vedetele vor trece prin cele mai ciudate experienţe!

A început numărătoarea inversă până la marea premieră Asia Express. Noul sezon va începe pe 10 februarie şi promite să fie unul plin de răsturnări de situaţie. Vedetele vor trece prin cele mai ciudate experienţe!

Asia Express sezonul 2, filmat în Sri Lanka și India a ridicat mari probleme celor 9 echipe de concurenți care s-au încumetat să plece pe Drumul Elefantului. Una dintre cele mai mari provocări a fost să găsească locuri în care să înnopteze.

Concurenţii Asia Express sezon 2 au avut la dispoziţie un singur dolar pentru mâncare, cazare şi transport. Aşa se face că au fost dispuşi să accepte orice, odată cu lăsarea întunericului.

NOUTĂȚI ALE NOULUI SEZON ASIA EXPRESS

În cel de-al doilea sezon al emisiunii vor exista trei zile de difuzare: duminică, luni și marți, de la ora 20.00. Structura show-ului va avea și ea unele modificări. Fiecare etapă se va desfășura pe parcursul a trei zile, iar la finalul fiecăreia, trei echipe vor intra la „Cursa pentru ultima șansă”. Eliminarea se va face în urma unor misiuni, foarte dificile, pe care perechile vor trebui să le facă în cazul în care se clasează pe ultimele locuri în competiție sau sunt nominalizate de ceilalți concurenți.

Asia Express 2019, cel mai dur reality show al momentului, revine la Antena 1 duminică, 10 februarie, de la ora 20.00. Noul sezon Asia Express va avea trei zile de difuzare, duminică, luni și marți. Premiul cel mare este în valoare de 30 de mii de euro.

Asia Express începe duminică, 10 februarie, doar la Antena 1! Ce schimbări ne așteaptă în cel de-al doilea sezon al emis... Concurenții din Asia Express au dormit în case cu şerpi, în cort şi împreună cu niște capre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x