Antena Căutare

Thandai milk, proba la care s-a căzut pe capete! „Nu intră! Îmi vine să vomit!”

Asia Express. Sezon 2. Episod 25. În această seară, „Asia Express” – Drumul Elefantului ajunge la penultima etapă a concursului, etapa semifinală. Plecarea în cursă va fi stabilită de rapiditatea perechilor de a bea o sticlă de thandai, băutură energizantă tradițională, folosită de sportivi.

Asia Express. Sezon 2. Episod 25. În această seară, „Asia Express” – Drumul Elefantului ajunge la penultima etapă a concursului, etapa semifinală. Plecarea în cursă va fi stabilită de rapiditatea perechilor de a bea o sticlă de thandai, băutură energizantă tradițională, folosită de sportivi.

„Dragii mei, thandai este o băutură rece, ce se servește în toată India. Este un amestec de lapte de bivol cu nuci, semințe și arome. În dieta unui luptător kushti, un thandai milk este tot ce trebuie pentru un început de zi”, le-a explicat Gina Pistol concurenților rămași în competiție.

„O băutură cunoscută era și pipi de vacă. Tradițiile astea sunt dubioase aici”, a spus Ruby.

Șerban Copoț e convins că proba nu va fi deloc ușoară: „Preferam să mă tăvălesc prin pământ, decât să beau cine știe ce dubioșenie.”

Perechea care reușește prima să bea toată sticla de thandai și să găsească indiciul, poate porni în cursă.

Gina Pistol, despre cele mai grele momente din „Asia Express”: „Toți factorii pe care voi nu-i simțiți, ne epuizau. Este... Bogdan Boantă a abandonat lupta pentru indiciu! Cocuța nu se poate uita: „Dacă văd sau dacă aud, o să vomit și eu!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x