Antena Căutare

Adda și Cătălin, dureri de ficat și duș cu apă rece la butoi, în sezonul 3 Asia Express! „Nu mai puteam să respirăm...”

Detalii incredibile din sezonul 3 al emisiunii Asia Express! Adda și soțul ei, Cătălin, au făcut dezvăluiri incendiare despre chinurile pe care le îndură în călătoria lor pentru marele premiu!

Se spală cu apă rece din butoi şi au parte de probe extrem de grele la fiecare pas! Însă Adda şi soţul ei, Cătălin, trec peste orice inconvenient de dragul competiţiei. Cei doi îşi doresc, din tot sufletul, să câştige cel de-al treilea sezon al show-ului Asia Express.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Adda şi soţul ei, Cătălin sunt în culmea fericirii, pentru că se numără printre cele nouă echipe de vedete, care au plecat pe Drumul Comorilor, în Asia Express.

Dar să nu credeţi că pentru Adda şi pentru Cătălin umblă câinii cu covrigi în coadă. Din contra! Cei doi au pornit în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30.000 de euro, cu stângul.

Adda și Cătălin, dureri de ficat și duș cu apă rece la butoi, în sezonul 3 Asia Express! „Nu mai puteam să respirăm...”

Adda și Cătălin participă la Asia Express, sezonul 3

Adda și soțul ei, Cătălin

Cum au reuşit cei doi se iasă din impas, rămâne de văzut. cert e că şi ei, la fel ca ceilalţi concurenţi, au avut de trecut şi o probă. de foc! O probă pentru care au avut nevoie de multă răbdare şi. îndemânare.

  • CITEȘTE ȘI: Adda și Cătălin, detalii incredibile din jurnalul lor de călătorie, la Asia Express! ”Ne ciondănim doar pe anumite lucruri”
  • „La un moment dat ne durea ficatul pe amândoi şi nu mai puteam să respirăm, dar noi tot continuam, tot continuam. Senzaţional. Ne-am pus foarte multe chestii în bagaj. Mare greşeală! Cel mai greu pentru mine e să mă împac cu ideea, că trebuie să fac duş în nişte locuri nasoale şi cu apă rece din butoi sau. Şi mai e o chestie, care este foarte grea de făcut. Trebuie în fiecare zi să spui aceleaşi lucruri de fiecare dată. Când mergi să cauţi o cazare, trebuie să încerci să îi explici omului toată viaţa ta, cine eşti, de ce eşti acolo, de ce îi ceri o cazare. Eu trebuie să cânt de fiecare dată.”

Dar, Adda şi Cătălin, la fel ca adversarii lor, sunt dispuşi să facă orice, numai să pună mână pe titlul de câştigători ai celui de-al treilea sezon Asia Express. Indiferent de cât de grele sunt condiţiile de acolo.

Adda a dat de greu în „Asia Express”! „Cel mai dificil îmi este să fac duș cu apă rece din butoi în tot felul de locuri”... Alex Abagiu și prietenul lui Radu, despre experiența „Asia Express”: „Poți să începi o oră râzând și să o termini urlând...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x