Antena Căutare

Vedetele de la Asia Express s-au apucat de afaceri în Taiwan și au făcut spectacol! Ce s-a întâmplat în ediția 29 din sezonul 3 al emisiunii

În ediția 29 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, concurenții au fost nevoiți să continue căutarea de monede!

După ce au scotocit fiecare ungher din fortul olandez pentru a găsi mult râvnitele monede, vedetele din sezonul 3 al emisiunii Asia Express au făcut iar autostopul! A fost momentul în care Speak și Ștefania au aplicat o strategie...artistică:

În goana nebună de-a ajunge cât mai rapid la următorul punct de întâlnire, Alexandru Abagiu s-a împiedicat și a căzut pe un drum plin de mașini:

O sarcină cu adevărat inedită pentru concurenții de la Asia Express a fost să culeagă și să care o cantitate de 40 de kilograme de sare! A fost un moment savuros:

Speak și Ștefania s-au certat destul de rău la această probă, dar au făcut din nou echipă bună și au depășit și acest obstacol:

Un alt moment savuros a fost atunci când concurenții au primit o sumă generoasă de bani, cu care au fost nevoiți să își facă o afacere de moment cât mai profitabilă:

Sorin Bontea a devenit iar Chef, de data aceasta chiar și pentru Răzvan Fodor:

Surpriza acestei ediții din sezonul 3 al emisiunii Asia Express a fost atunci când concurenții au fost nevoiți să joace Monopoly, dar la o dimensiune impresionantă:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S-au trezit pioni într-un joc uriaș de Monopoly! Concurenții de la Asia Express au făcut spectacol: „Să curgă cu bani”... „Asia Express” a doborât un nou record de audienţă! Greul abia acum urmează pentru concurenți! Vor trebui să mănânce gâ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x