Antena Căutare

Când mântuirea îți iese singură în cale! Concurenții de la Asia Express i-au pus pe localnici să se spovedească! „Îmi înșel mereu soția”

A zecea ediție din sezonul 3 al emisiunii Asia Express a adus concurenților numeroase surprize și situații ieșite din comun!


Trei echipe au intrat în cursa pentru ultima șansă. În această probă concurenții din Asia Express trebuie să care o cruce uriașă de lemn pe străzi, pentru a ierta păcatele trecătorilor!

Fiecare echipă s-a oprit pe stradă și a încercat să convingă un locuitor să își mărturisească păcatele pentru ca ei, concurenții, prin cărarea crucii pe care ei singuri au făcut-o, să poată ierta greșelile!

Când mântuirea îți iese singură în cale! Concurenții de la Asia Express i-au pus pe localnici să se spovedească! „Îmi înșel mereu soția”

Adda, ascultând păcatele unui filipinez

Adda, ascultând păcatele unui filipinez

Nu a fost o sarcină tocmai ușoară, dar miza uriașă i-a făcut să dea tot ce au mai bun și să arate că pot ierta cât mai multe păcate.

Când mântuirea îți iese în cale, cine are puterea să refuze să își elimine greutățile de pe suflet?

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Asia Express sezonul3 ca să vezi cum s-au descurcat concurenții!

Și-au făcut cruce, la propriu și la figurat! Concurenții de la Asia Express, probă de foc cu lemne și cuie! „De când sun... Lovitură grea pentru Alex Abagiu și Radu! O forță divină s-a răzbunat pe ei! „Dumnezeu nu bate cu parul!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x