Antena Căutare

Gina Pistol a îndurat o noapte de coșmar la Asia Express, sezonul 3! Ce avertisment a ignorat

Nu doar vedetele au lăsat confortul de acasă în aventura Asia Express, în sezonul 3. Fenomenele meteo extreme, cazările greu de imaginat, dar și lipsa mâncării românești nu au iertat-o nici pe Gina Pistol. Toate s-au dovedit a fi o adevărată piatră de încercare pentru prezentatoarea celui mai dur reality-show, care are premiera sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Chiar dacă a scăpat de Nea Mărin, Gina Pistol a dat de greu în Asia Express. Pe Drumul Comorilor, prezentatoarea a avut parte de aceleaşi condiţii ca şi concurenţii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Frigul n-a fost singura provocare. Şi insectele le-au provocat insomnii. Privit de sus, platoul în care are loc întreaga aventură pare un colţ de rai. De la geam, lucrurille arată însă altfel.

Gina Pistol a îndurat o noapte de coșmar la Asia Express, sezonul 3! Ce avertisment a ignorat

Gina Pistol, în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Gina Pistol, în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Mâncarea românească i-a lipsit Ginei Pistol. Orezul filipinezilor devine greu de înghiţit după câteva săptămâni, mai ales când este servit dimineaţa, la prânz şi seara. Au fost zile în care s-a filmat chiar şi 14 ore pentru acest show, de multe ori prin ploaie.

Sezonul 3 Asia Express pleacă la drum cu patru ediții consecutive, pe 15, 16, 17 și 18 februarie și are la linia de start 9 echipe: chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

Întreaga aventură de pe Drumul comorilor o descoperiţi începând de sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20:00, când Asia Express revine la Antena 1!

Exclusiv! Asia Express, sezonul 3. Speak, decis să o ceară de soție pe Ștefania: "În Asia mi s-a confirmat că e cee... Carmen Grebenișan, rușine cruntă în Asia Express, sezonul 3! De ce a avut nevoie de medic și cum a reușit să se îngrașe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x