Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Sacrificiul

Asia Express

DUMINICĂ, LUNI, MARȚI | ORA 20.00

Senzații tari în sezonul 3 al emisiunii Asia Express! Concurenții au parte de adrenalină pură, tensiuni uriașe și multe certuri! „Am crezut că sunt bipolar! O iei razna un pic”

Asia Express sezonul 3 începe pe 15 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1! Drumul Comorilor promite să ne țină cu sufletul la gură! Prin ce chinuri au trecut vedetele din cel mai dur reality show al momentului?

18 vedete au avut parte de un maraton de încercări greu de trecut, iar tensiunile și adrenalina au apărut la fiecare pas!

Preparatele bizare, lupta pentru găsirea unui loc de cazare și fuga contracronometru au fost doar o parte din chinurile îndurate de concurenții din sezonul 3 al emisiunii Asia Express!

„Trecem de la o stare la alta foarte repede, am crezut că sunt bipolar. Să treci așa de la bine la dureri de cap. Iar te enervezi, iar îți e bine. O iei razna un pic”, a mărturisit Chef Sorin Bontea.

Gina Pistol, pregătită de sezonul 3 al emisiunii Asia Express

citește și: Secrete descoperite în Asia Express, sezonul 3! Oase, dezvăluire incredibilă despre femeile din Filipine! „Le batem”

Sezonul 3 Asia Express pleacă la drum cu patru ediții consecutive, pe 15, 16, 17 și 18 februarie și are la linia de start 9 echipe: chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

Întreaga aventură de pe Drumul comorilor o descoperiţi începând de sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20:00, când Asia Express revine la Antena 1

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube