Antena Căutare

Lovitură grea pentru concurenții de la Asia Express! Un nou drum și un cântecel pe măsură! „Simțim ură față de Gina Pistol! De nervi aș mânca stația asta”

După ce au câștigat proba anterioară de condus camionul pe un drum cu obstacole, cei doi au decis în ce ordine pleacă restul echipelor la următorul punct de întâlnire!

O nouă cursă a început la Asia Express și vedetele trebuie să meargă 2.5 kilometri pe jos, apoi să facă iar autostopul, pentru a ajunge la următoarea destinație.

Răzvan și Sorin s-au consultat și apoi au anunțat în ce ordine pleacă echipele. Decizia nu a fost pe placul tuturor, dar nimeni nu a avut de ales!

Concurenții au mers pe jos, au făcut autostopul, s-au chinuit din răsputeri să găsească mașini și, pentru o secundă, au crezut că ghinionul a trecut. Doar că Gina Pistol i-a contactat prin stații și i-a anunțat că trebuie să învețe pe drum un cântec filipinez de la localnici.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește materialul video de mai sus din ediția a noua a sezonului 3 Asia Express ca să vezi cum s-au descurcat concurenții!

Lacrimi de emoție și o lecție uriașă de viață, la Asia Express! Două echipe au mers să ducă provizii unui trib sărac, da... Concurenții au trecut de la extaz la agonie și au experimentat adrenalina pură! Ce s-a întâmplat la Asia Express, în edi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x