Antena Căutare

Asia Express sezon 7, 27 octombrie 2024. Concurenții au fost nevoiți să își înfrângă temerile. Cine a câștigat amuleta și Jokerul

În ediția 34 din sezonul 7 Asia Express - Drumul Zeilor, concurenții au fost nevoiți să își înfrângă temerile. De asemenea, o echipă a plecat în noua cursă cu o amuletă și un Joker puternic.

Galerie
În ediția 34 din sezonul 7 Asia Express - Drumul Zeilor, concurenții au fost nevoiți să își înfrângă temerile | Antena 1

Noi provocări s-au arătat la orizont pentru cele cinci echipe rămase în competiția de pe Drumul Zeilor. Ediția 34 din sezonul 7 Asia Express a venit cu un „handicap” pentru Ioana State și Mane, după ce au fost la un pas să plece acasă la cursa pentru ultima șansă în etapa opt.

De asemenea, concurenții au fost provocați să își înfrunte temerile cele mai profunde pentru a se califica la jocul de amuletă, unde doar două echipe au putut lupta pentru miza uriașă: Jokerul. Atmosfera a fost plină de tensiune și adrenalină, iar fiecare pereche a avut de depășit diferite obstacole menite să le testeze abilitățile fizice și mentale.

Cum au fost penalizați Ioana State și Mane în ediția 34 din sezonul 7 Asia Express - Drumul Zeilor, de pe 27 octombrie 2024, după ce au fost la un pas de eliminare

Pentru că Zeul a fost verde, concurenții au mai primit o șansă. Așadar, cei doi își vor continua cursă cu o pedeapsă. Irina Fodor i-a dat o „lovitură” de zile mari Ioanei State, spunându-i că nu poate să vorbească pe traseu.

Mane, colegul său de echipă, s-a bucurat enorm la aflarea veștii. Acesta a dezvăluit, în glumă, că o să savureze fiecare moment în care coechipiera lui va păstra liniștea. De altfel, ceilalți concurenți s-au amuzat copios când au aflat „handicapul” lor.

Citește și: Asia Express sezon 7, 23 octombrie 2024. S-a votat strategic și 3 echipe au fost în pericol de eliminare! Ce culoare a avut zeul

Nici tânărul nu a scăpat ușor. Comediantul a primit un cal din jucărie pe care îl va purta cu el, iar din când în când a fost nevoit să-l călărească.

„Parcă îi văd la autostop, ea legată la gură, iar el cu căluțul. Cine îi ia pe nebunii ăștia doi?”, a spus Nicolai Tand, vizibil amuzat.

Concurenții au mers în căutarea Zeilor din Indonezia, în ediția 34 din sezonul 7 Asia Express - Drumul Zeilor, de pe 27 octombrie 2024. Cum s-au descurcat

Cele cinci echipe au pornit în cursă cu o probă neașteptată. Concurenții au fost puși să meargă în căutarea Zeilor din Indonezia, chiar într-o zonă cu o istorie spectaculoasă și cu un peisaj de vis.

Pentru început, Irina Fodor a rugat perechile să aleagă o cutie în care se află niște obiecte. Aceste elemente au legătură cu cei șase Zei pe care trebuie să-i caute printre ruinele unui templu superb.

Concurenții au primit sarcina de a se plimba prin templu și de a afla ce obiecte aparțin fiecărui Zeu. Aceștia vor avea nevoie de multă răbdare și calm, pentru că statuile Zeilor sunt un pic distruse și este posibil ca unele elemente să nu mai fie vizibile.

A urmat o probă plină de adrenalină și momente tensionate. S-au încercat o mulțime de strategii pentru a se pleca pe primul loc de la Irina Fodor, însă doar cei mai atenți concurenți au reușit să termine misiunea rapid și să plece către următoarea destinație.

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au întâmpinat o situație delicată. Aceștia au pierdut foarte mult timp uitându-se la statuile de pe templu, nu din interiorul său. Într-un final, toate echipele au îndeplinit proba.

Anca Țurașiu a avut parte de un incident dureros în ediția 34 din sezonul 7 Asia Express - Drumul Zeilor, de pe 27 octombrie 2024

Întâmplările neașteptate și incidentele nu au întârziat să apară în ediția 34 din sezonul 7 Asia Express - Drumul Zeilor, de pe 27 octombrie 2024. În timpul unei probe în care concurenții trebuiau să se relaxeze și să își stabilizeze bătăile inimii, Anca Țurcașiu a călcat accidental pe o viespe care se afla în iarbă.

Faptul că era cu picioarele goale a făcut-o pe actriță să simtă durerea la cote maxime. Aceasta a reacționat imediat, spunând că va continua cursa chiar dacă simte un disconfort în talpă. Aflată sub presiunea competiției, Anca Țurcașiu nu a mai ținut cont de nimic, s-a încălțat și a plecat către următoarea misiune.

Concurenții și-au testat limitele fizice și psihice în ediția 34 din sezonul 7 Asia Express - Drumul Zeilor, de pe 27 octombrie 2024. Au avut parte de un moment emoționant

În ediția 34 din sezonul 7 al emisiunii Asia Express - Drumul Zeilor, difuzată pe 27 octombrie 2024, concurenții au fost provocați să își testeze limitele fizice și psihice în fața unor situații uluitoare.

Echipele au fost nevoite să își controleze ritmul inimii în timp ce li se toarnă apă rece pe spate, li se sparg baloane lângă urechi sau li se pun broaște și gândaci pe ele. Printre cei care au fost nevoiți să își înfrângă temerile se numără Anca Țurcașiu și Carmen Negoiță.

Tot la această misiune, concurenții au avut parte de momente emoționante. Aceștia au primit mesaje de la familie, fapt care le-a crescut imediat pulsul. Ioana State a izbucnit în lacrimi când și-a auzit mama.

Citește și: Cine este afaceristul cu care a fost căsătorită Carmen Negoiță. E fratele unui politician și e miliardar

Cei care reușeau să își controleze cel mai bine ritmul inimii primeau plicul și plecau către următoarea destinație de pe traseu.

Ce echipă a câștigat amuleta din ediția 34 a sezonului 7 Asia Express - Drumul Zeilor, de pe 27 octombrie 2024. Cum s-au „luptat” cele două perechi

Doar două echipe au avut ocazia să participe la jocul de amuletă din ediția 34 a sezonului 7 Asia Express - Drumul Zeilor, de pe 27 octombrie 2024. Cei care au intrat în lupta pentru marele avantaj au fost Carmen Negoiță alături de sora ei, Andreea și Nicolai Tand alături de Sorin Brotnei.

Cele două echipe au avut de realizat o piesă spectaculoasă de teatru. Concurenții au fost puși să îmbrace costume superbe și să se machieze pentru a da viață unor personaje fascinante.

Carmen Negoiță, Andreea Perețeanu, Nicolai Tand și Sorin Brotnei au reușit să impresioneze juriul cu talentul lor. Aceștia s-au descurcat de minune pe scenă, în fața unui public foarte atent, însă o singură echipă a fost numită câștigătoare.

Cei care au obținut cele mai multe puncte din partea juraților exigenți sunt Nicolai Tand și Sorin Brotnei. Ei au câștigat amuleta în valoare de 1.000 de Euro și Jokerul cu un avantaj uriaș în următoarea cursă: să folosească mașina de producție.

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express - Drumul Zeilor pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Începe etapa 9 la Asia Express. Ioana State cedează sub presiunea handicapului primit: ”Vreau să iau toată penalizarea p... Nicolai Tand și Sorin Brotnei au câștigat amuleta și Joker-ul la Asia Express! Diseară urmează o probă de Kama Sutra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 octombrie 2024. Mihail Pautov a câștigat suma de 25 de mii de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 octombrie 2024. Mihail Pautov a câștigat suma de 25 de mii de lei Vineri, 25.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x