Antena Căutare

Concurenții, antrenament spartan la Școala de Arte Marțiale. George Vintilă: ”Mă dureau degetele de la mâini, deja mă zgâriasem. E foarte complicat!”

Cele trei echipe care au intrat într-o cursă imprevizibilă pe teritoriul Indiei lupta pentru a rămâne în joc. Anca și Teodor, Jojo și Paul, dar și noii intrați în competiție, Șerban Copoț și George Vintilă sunt antrenați în cursa pentru ultima șansă.

Cele trei echipe care au intrat într-o cursă imprevizibilă pe teritoriul Indiei lupta pentru a rămâne în joc. Anca și Teodor, Jojo și Paul, dar și noii intrați în competiție, Șerban Copoț și George Vintilă sunt antrenați în cursa pentru ultima șansă.

Chiar dacă elefantul din cutia securizată este cel care dă verdictul la finalul serii, niciun cuplu de vedete nu își dorește să treacă prin emoțiile unei posibile eliminări. Așa se face că toți luptă din greu și au parte și de probe pe măsură.

Ajunși la Școala de Arte Marțiale, concurenții învăța contracronometru câteva mișcări din antrenamentul maeștrilor de Kalaripayattu, cea mai veche artă marțială din lume.

Deși discipolii descoperă de la o vârstă fragedă tainele acestei arte și au în spate mulți ani de studiu, vedetele Asia Express sunt nevoite să stăpânească într-un timp foarte scurt un sistem elaborat de exerciții ce le va testa flexibilitatea, agilitatea și coordonarea:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dar ce veste! Șerban Copoț se întoarce la "Asia Express", alături de un nou coechipier. Cine intră în locul lu... Tensiuni între Jojo și Șerban Copoț. Blonda, acuzată că trișează: ”Să vă fie rușine! Lucrul acesta nu este ok"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x