Antena Căutare

Radu Vlăduț și Alex Abagiu au bârfit-o pe Gina Pistol! Caligrafia chineză le-a dat bătăi de cap concurenților! VIDEO

Concurenții rămași în cursa „Asia Express”, sezonul 3, au avut parte de mari bătăi de cap, după ce au fost puși să învețe ceva din caligrafia chineză. Alex Abagiu și Radu Vlăduț au bârfit-o pe Gina Pistol.

Caligrafia chinezilor este considerată cea mai elevată formă de artă a lumii antice! Doar că pe unii dintre concurenți i-a interesat mai puțin acest detaliu și mai mult chinul la care au fost supuși.

„Fata asta în fiecare zi are câte un alt discurs, legat de altceva! Gina ține să aibă o echipă de băieți și fete educate! A schimbat macazul! Dacă era fiartă pe agricultură în Filipine, aici vrea pe educație, pe de astea”, au spus Radu Vlăduț și Alex Abagiu.

Totuși, pentru unul dintre ei, proba nu a fost chiar atât de dificilă!

„Pentru mine, caligrafia a fost cel mai mișto lucru pe care l-am putut face în școala generală. Mi-a plăcut la nebunie și după aceea chiar am studiat caligrafia clasică irlandeză, ce este foarte diferită”, a spus Alex Abagiu.

Alex Abagiu l-a sărutat pe Radu Vlăduț! Spectacol în limba mandarină! Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat amuleta! ... Speak, enervat de oamenii din Taiwan! „Mi se pare că ceva lipsește! Românii sunt mult mai descurcăreți!” – VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x