Antena Căutare

Probă grea în „Asia Express”, sezonul 3, la propriu! Cine a câștigat amuleta! Lia Bugnar: „Mi s-a stins lumina!” VIDEO

Trei echipe s-au întrecut într-o probă extrem de grea, la propriu, pentru a câștiga amuleta, în cea de-a 15-a ediție din „Asia Express”, sezonul 3. 

Radu Vlăduț și Alex Abagiu, Cătălin Rizea și Adda, Lia Bugnar și Maria Buză au fost cele trei echipe care au participat la jocul de amuletă. O mie de euro și un avantaj, pentru câștigători!

Trei concurenți au trebuit să stea pe poiumuri mici, cu vase de lut grele în brațe, în care alți trei concurenți, din echipe adverse, au trebuit să toarne apă, ca să îi facă să cedeze.

Concurenții din „Asia Express”, sezonul 3, în LACRIMI! Au primit scrisori de acasă și au izbucnit în plâns! „E prea mult!” – VIDEO

„Mi s-a strins lumina! Mi s-au răcit buzele brusc!”, a spus Lia Bugnar, care a cedat, deși ei nu i s-a turnat apă în vas, așa cum le-a fost turnată lui Radu Vlăduț și lui Cătălin Rizea.

Radu Vlăduț și Alex Abagiu au câștigat jocul de amuletă. Este cea de-a treia amuletă câștigată!

Concurenții din „Asia Express”, sezonul 3, în LACRIMI! Au primit scrisori de acasă și au izbucnit în plâns! „E prea mult... „Am avut senzația că dezgrop o moartă!”. Provocare chinuitoare, cu lut, pentru concurenții din „Asia Express”, sezonul 3...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x