Antena Căutare

Asia Express, sezonul 3, episodul 2. Imagini de la filmări pe care sigur nu le-ai mai văzut: FOTO exclusiv

Sezonul 3 al reality show-ului Asia Express a debutat cu un șoc cultural pentru participanți. Echipele au fost aruncate direct în acțiune, într-un ritm de cursă infernală, iar episodul 2 a demonstrat că nimeni nu era pregătit pentru ce urma.

Asia Express, sezonul 3, episodul 2. Imagini de la filmări pe care sigur nu le-ai mai văzut: FOTO exclusiv Galerie
Imagini exclusive de la Asia Express sezonul 3, episodul 2

Prima zi a marcat primul joc pentru amuletă. Competiția a fost strânsă, însă până la urmă Abagiu și Radu a fost cei care au câștigat primii 1000 de Euro puși în joc, avantajul de a pleca mai departe sărind misiunea de start, dar și dreptul de a nominaliza echipa care să vâslească barca cu velea... iar "onoarea" i-a revenit lui Alex Velea.

Pentru unii, noaptea a fost un sfetnic bun, însă alții au reușit cu greu să se remonteze după prima interacțiune cu o casă tipic filipineză.

Imagini exclusive de la Asia Express sezonul 3, episodul 2. Vezi în galeria foto cadrele inedite surprinse la filmări

Dimineața, echipele au reușit să ajungă în Lucban, unde au avut de ornamentat o stradă cu lampioane colorate, realizate din foițe subțiri din pastă de orez. Aflați într-o cursă contracronometru, care de cele mai multe ori le-a întunecat rațiunea, concurenții au avut discuții în contradictoriu, s-au enervat, au alergat și s-au agitat, unicul lor scop fiind să ajungă primii la Gina Pistol.

Câștigătorii acestei etape? Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț.

Lupta concurenților Asia Express, sezonul 3, pentru "imunitatea mică"

După prima amuletă și prima imunitate, 16 dintre cei 18 concurenți au luptat pentru a doua imunitate, care le-a garantat cazarea pentru o noapte și absența de la cursa pentru ultima șansă.

Citește și: Cât s-au schimbat! Cum arătau Adda si Cătălin Rizea, înainte sa se căsătorească

După ce au învățat niște pași de dans tipic filipinezi, foarte importanți pentru popor, au plecat într-o nouă cursă contra-cronomteru.

Ca de obicei, autostopul le-a ridicat mari probleme, iar la refuzul localnicilor s-a adăugat și provocarea de a degusta vinul de cocos, una din specialitățile din Filipine.

În timp ce 16 dintre ei se străduiau să obțină avantajele "imunității mici", Alex Abagiu și Radu luau masa într-un peisaj de poveste, la un restaurant amenajat de-a lungul unei cascade spectaculoase.

Asia Express, sezonul 3. Ce au fost nevoiți concurenții să facă pentru "imunitatea mică". Proba care le-a dat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x