Hăinuță pe care a cumpărat-o Gina, fetiței sale. Reacția plină de emoție a prezentatoarei

Gina Pistol i-a cumpărat fetiței sale prima hăinuță, o rochiță din denim. Îndrăgita prezentatoare TV mărturisește că nu s-a putut abține când a văzut-o și a cumpărat-o chiar dacă nu i se va potrivi mărimea, în primele luni de viață. Iată cum arată rochița și care a fost reația Ginei

Hăinuță pe care a cumpărat-o Gina, fetiței sale: "Credeți-mă, nu am putut rezista!". Reacția plină de emoție a prezentatoarei

PR - Instagram/Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley au dezvăluit la finalul lunii septembrie că vor deveni părinți. Prezentatoarea Chefi la cuțite a mărturisit că în urmă cu câțiva ani medicii i-au spus că șansele ca ea să devină mamă sunt foarte mici, însă acum se bucură de minunea pe care i-a trimis-o Dumnezeu: „Noi acum înseamnă 3. În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi".

Smiley și Gina formează un cuplu de mai bine de doi ani, iar în vara anului 2020 au fost binecuvântați cu un copil.

Mai este puțin până când Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite" și "Asia Express", va putea să-și strângă în brațe fetița, iar Gina face foarte multe pregătiri în acest sens.

Cum arată prima hăinuță pe care a cumpărat-o Gina, fetiței sale

Gina i-a cumpărat fetiței sale o rochiță din denim, o mărime mai mare, pe care o poate purta pe la vârsta de un an. Prezentatoarea povestește că nu a putut rezista când a văzut cât de drăgălașă era hăinuța.

"Vreau să vă arăt ceva, dar să nu râdeți de mine (arată hainuța fetiței). Este pentru un an, dar pe cuvântul meu, nu m-am putut abține. Deci nu ai cum la așa ceva, mă! Mai am puțin și iau pentru 7 ani, pentru 14 ani (râde). Ce frumoase sunt hăinuțele pentru copii! Sper să nu fiu genul acela de mamă care să cumpere așa ca nesătula", spune Gina pe instastory.

Gina vorbește deschis despre anumite situații pe care le întâmpină în sarcină și este extrem de bucuroasă că a avut șansa de a rămâne îsărcinată, deși medicii i-au spus că este imposibil: "Băi, și nu vreau să vă stresez cu toate discuțiile mele despre a fi însărcinată și despre copii, însă sunt și eu foarte fericită că trăiesc minunea asta! Mai ales când mi s-a spus că n-am șanse să trăiesc așa ceva". Admiratorii Ginei sunt foate încântați de tot ceea ce prezentatoarea TV le arată și așteaptă și ei, la rândul lor, momentul când Gina Pistol o va aduce pe lume fetița pe care o poartă în pântec.

Citește și: Cum arată Gina Pistol în a opta lună de sarcină. Ultima imagine cu burtica de gravidă a prezentatoarei de la Chefi la cuțite

Gina s-a pregătit pentru a o primi pe fetița sa, i-a mobilat camera și i-a cumpărat o serie de hăinuțe: "Hăinuțe am cumpărat foarte puține, aștept să sosească pachetul. Dar sper să nu o iau razna!".

Gina Pistol suferă de "rinită de sarcină". Ce i se întâmplă în timpul somnului?

Recent, Gina Pistol a dezvăluit pe Instagram că suferă de "rinită de sarcină". Aceasta povestește că de mai bine de două luni respiră cu dificultate și se confruntă cu sforăitul pe timpul nopții: "Cam așa respir eu de două luni, mai mult de două luni, că am și rinită de sarcină. De multe ori, bine, de foarte multe ori și sforăi. M-am contrazis cu Andrei până mi-a arătat dovada", a spus Gina, făcând o demonstrație cu felul în care respiră.

Citește și: Ce face Gina Pistol în somn, de când e însărcinată. Smiley a filmat și i-a arătat tot fiindcă prezentatoarea nu îl credea

Mai mult, prin prisma sarcinii ajunse aproape spre final, Gina se simte foarte obosită, iar fiecare activitate devine aproape spre imposibil de realizat: "Eu nu știu cum reușiți sau cum ați reușit să vă adunați, dar eu nu îmi revin! Am o stare de zi de duminică continuă. Vreau doar să stau, să lenevesc, să dorm."

Gina așteaptă cu nerăbdare să devină mamă: "Doamne, abia aștept!"

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII CU GINA PISTOL ÎN GALERIA FOTO

Gina mai are puțin și se apropie de a opta lună de sarcină, iar acest lucru o consumă foarte mult de energie pentru că fătul evoluează din ce în ce mai mult. Prezentatoarea mărturisește că abia mai poate să gătească.

"Nu vreau decât să stau, să ascult muzica, să citesc. Mai gătesc din când în când câte ceva, atât cât pot eu, pentru că deja nu mai pot. Orice fac este înmulțit cu 10 ca nivel de greutate. Mai am puțin și intru în luna a opta, practic mai am foarte puțin. Doamne, abia aștept!", mai spune Gina Pistol.

Ultimele știri