Antena Căutare

Florin Ristei a reușit să o scoată din sărite pe Lia Bugnar, în „Asia Express”, sezonul 3! „I-a luat Dumnezeu mințile, în cârdășie cu Carmen Grebenișan!” VIDEO

Florin Ristei a reușit să o scoată din sărite pe Lia Bugnar, în „Asia Express”, sezonul 3, ediția 14, la jocul pentru amuletă. Concurenții s-au întrecut într-un joc de țesut papiote și agățat ștergare colorate diferit pe sârmă, dar nu oricum, ci într-o anumită ordine.

La jocul pentru amuletă, Florin Ristei și Carmen Grebenișan au format o echipă, iar Lia Bugnar și Adda, o altă echipă.

Eu în adolescența mea am avut mașină de cusut exact ca aia și îmi făceam foarte multe haine”, a dezvăluit Lia Bugnar.

Florin Ristei a ales să se distreze la acest joc și a reușit să o scoată din sărite pe Lia Bugnar. „Te bat dacă nu câștigăm!”, i-a spus el coechipierei lui.

Carmen Grebenișan și Florin Ristei, Lia Bugnar și Adda au participat la jocul de amuletă, unde au trebuit să facă papiote cu ață. Te bat dacă nu câștigăm!”

Florin Ristei și Carmen Grebenișan, duel de replici acide, din primele clipe! Ce reguli și-au stabilit. „Să vezi la noapte, în pat cu dușmanul!” VIDEO

„Ristei e un băiat cu o oarecare etică, dar ziceai că îi luase Dumnezeu mințile, în cârdășie cu Carmen! Era gata de orice infracțiune!”, a spus Lia Bugnar.

Cum s-au descurcat concurenții la jocul pentru amuletă, cine a câștigat și cum a reușit Florin Ristei să o supere pe Lia Bugnar, aflați din clipul de mai sus din „Asia Express”, sezonul 3!

S-au încurcat ițele la „Asia Express”, sezonul 3! Oase s-a îndrăgostit! Florin Ristei, către Carmen Grebenișan: „Stai li... Vedetele din „Asia Express”, sezonul 3, ospătari de ocazie, pe „Drumul Comorilor”! „Eu chiar am fost chelner la viața me...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Ultimele știri
x