Căutare Live

O ecuaţie i-a pus în dificultate pe concurenţii de la Asia Express, sezonul 3. Fodor: "Cine a făcut asta e ori beat, ori se droghează!"

Prima ediție a emisiunii Asia Express, sezonul 3, a adus provocări intense pentru concurenți, iar una dintre proble le-a pus la încercare și cunoștințele la matematică. Da, da, ai citit bine.

Mai exact, în cadrul primei ediții a emisiunii de la Antena 1, echipele au trebuit să traverseze golful cu barca ce îi va duce în port, de unde pot reîncepe autostopul! Însă până acolo sunt nevoiţi să rezolve o ecuaţie care să-i ajute să desfacă lacătul de la mijloacele de transport pe apă denumite "banka"

Răzvan Fodor, însă, nu a fost deloc încântat de această probă, el exclamând sincer: ” "Cine a făcut asta e ori beat, ori se droghează!"

Vedeți reacțiile celorlalți concurenți, dar și cum s-au descurcat, în clipul de mai sus!

Surpriză de proporții. Ei au câştigat primul joc de amuletă din Asia Express - Drumul Comorii! "Nimeni n-ar fi pari... Concurenţii, puşi să facă autostopul pentru prima dată la Asia Express, sezonul 3. Ristei: ”Este incredibil cum îți schi...
Ultimele știri