Antena Căutare

Asia Express, sezonul 3. Prima etapă le-a dat bătăi de cap concurenților. Imagini pe care sigur nu le-ai mai văzut: FOTO

Două luni, conurenții sezonului 3 din Asia Express au străbătut mii de kilometri prin Asia. Ei au reușit și să își depășească limitele și să trăiască experiența vieții lor, așa cum chiar ei au numit-o.

carmen grebenisan si alina ceusan se aranjeaza in fata oglinzii pentru asia express sezonul 3 Galerie
Fotografii au surprins cadre inedite, pe care publicul Antena 1 nu a avut ocazia să le vadă la prima difuzare a sezonului 3 Asia Express

Cuplurile formate din Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Speak și Ștefania, Adda și Cătălin Rizea, Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Florin Ristei și Dan Ristei, Maria Buză și Lia Bugnar, Alex Velea și Mario Fresh și Nico și Alexandra Matei au trăit aventura supremă în Asia Express: Drumul Comorilor.

Emisiunea produsă și difuzată de Antena 1 s-a impus ca lider detaşat de piață şi a doborât toate recordurile de audienţă săptămâni la rând.

Sezonul 3 al reality show-ului Asia Express a cucerit milioane de telespectatori și s-a transformat în programul TV preferat al primăverii lui 2020.

Asia Express, sezonul 3, imagini nemaivăzute din timpul filmărilor

Reality show-ul care a adus 18 cupluri de vedete față în față cu cea mai mare provocare a vieții lor a reprezentat o aventură și pentru echipa de producție.

Echipa a filmat în condiții grele, a suferit cot la cot cu participanții și a documentat zi de zi probele grele din Drumul Comorilor.

Adrenalină în stare pură, misiuni uluitoare și o cursă pe cinste în Asia Express, sezonul 3. Drumul Comorilor a adus pe micile ecrane cupluri care au trăit provocarea vieții lor în show-ul prezentat de Gina Pistol.

Fotografii au surprins cadre inedite, pe care publicul Antena 1 nu a avut ocazia să le vadă la prima difuzare a sezonului 3 Asia Express.

Iată în galeria foto imagini extraordinare din Filipine, din prima etapă a competiției

Provocările concurenților Asia Express în prima etapă a sezonului 3

După un zbor până la capătul Pământului, participanții s-au trezit într-o piață de pește, "asaltați" de localnici. Obosiți, debusolați, cei 18 nu au știut cum să reacționeze și ce trebuie să facă la începutul competiției.

După câteva minute bune de încercări eșuate de a comunica eficient cu filipinezii, concurenții sezonului 3 Asia Express au înțeles că scopul lor inițial era să găsească un tuc-tuc cu pozele lor pe el și plicul cu prima misiune pregătită de Gina Pistol.

Toți au avut dificultăți în a conduce și a se descurca pe străzile denivelate și aglomerate din orașul-port în care i-a lăsat autocarul. Iar greutățile abia începeau.

Ei au fost nevoiți să treacă de o probă pentru a obține rucsacul pe Drumul Comorilor. De la spălat rufe, curățat vase, umflat baloane sau cărat apă, toți concurenții și-au vândut serviciile pentru a primi obiectul atât de important.

La finalizarea probei, ei au renunțat la bani și telefoane, au păstrat strictul necesar pentru drum și au pornit în căutarea Ginei Pistol, care era gata să le prezinte jocul de amuletă.

În Asia Express fiecare minut contează, iar vedetele au realizat rapid acest lucru. După minute bune petrecute în trafic și zeci de mașini oprite în încercarea de a ajunge la primul punct de control, concurenții au reușit să își găsească drumul spre Gina, prin misteriosul Filipine.

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au fost vedetele care au ajuns la primul joc de amuletă. Entuziasmate și dornice să descopere ce urmează să se întâmple mai departe în competiție, cele două blonde au depășit toate așteptările și și-au trecut cu mândrie numele în fruntea clasamentului.

Deși erau ferm convinși că au pornit în direcția greșită, Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț au ajuns pe locul secund la Gina.

Extrem de bucuroși să o vadă pe prezentatoare, Abagiu și Radu au recunoscut că au fost luați prin surprindere de experiența filipineză: "A fost șocant să vezi că, de fapt, ai ținut pasul cu ceilalți, nu că te plasezi undeva în zona de mijloc. Din momentul acela am realiat la ce ne-am înhămat", a spus Alexandru Abagiu după ce a aflat că urmează să participe la primul joc de amuletă.

Cea de-a treia echipă care a ajuns la punctul de control a fost cea formată din Răzvan Fodor și Sorin Bontea.

Câștigătorii? Cuplul format din Alex și Radu, care și-au trecut în palmares unul din multele premii în valoare de 1000€.

După ce Radu și Alex Abagiu au fost desemnați câștigătorii primei amulete, concurenții au fost puși în fața unei noi provocări. La 9500 kilometri distanță de casă, vedetele au aflat de la Gina ce au de făcut pentru a fi cu un pas mai aproape de imunitatea acordată în prima etapă a show-ului.

Cu puțin înainte de startul cursei, Abagiu și Radu s-au bucurat de un avantaj binemeritat și au aflat că nu vor fi nevoiți să participe la următoarea probă.

După ce le-au fost controlate bagajele, concurenții au pornit din nou în aventură, nu înainte de a da un mic test de matematică. În funcție de rapiditatea cu care au rezolvat ecuația oferită de Gina și au deschis lacătele bărcilor ancorate la mal, vedetele au pornit în următoarea etapa a cursei.

Alex și Radu, cei doi câștigători ai amuletei, i-au nominalizat pe Alex Velea și Mario Fresh să își croiască drumul spre amuletă la bordul unei bărci cu vâsle.

După ce a trecut și peste acest hop, echipele au fost nevoite să facă din nou autostopul în încercarea de a ajunge la Gina Pistol și de a câștiga imunitatea.

Înainte de destinația finală, concurenții au mai avut de făcut o oprire la o școală din Filipine, unde au jucat mima alături de elevii instituției respective. Vedetele s-au străduit să ghicească cuvintele mimate de copii, spre amuzamentul tuturor.

Vineri, de la 20:30, la Antena 1, vezi cum se vor descurca concurenții în prima noaptea de cazare în Filipine!

Asia Express, sezonul 3: Joi - 22:30 | Vineri - 20:30 | Sâmbătă & Duminică - 20:00, la Antena 1

Asia Express, sezonul 3. Primul joc de amuletă a părut o joacă de copii, dar i-a pus în încurcătură pe concurenți. Cine ... Cum arată fiica artistei Nico, la un an după „Asia Express” sezonul 3! Cum s-a pozat Alexandra Matei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x