Asia Express, sezonul 3. Primul joc de amuletă a părut o joacă de copii, dar i-a pus în încurcătură pe concurenți. Cine a câștigat

Asia Express, sezonul 3 le-a oferit telespectatorilor șansa de a descoperi peisaje de vis, culturi și obiceiuri inedite, dar și de a își vedea vedetele preferate în ipostaze surprinzătoare, depășindu-și limitele în fiecare zi petrecută în competiție. 

Concurenții din Asia Express, sezonul 3, în cursa pentru prima amuletă a sezonului

După șocul cultural pe care l-au trăit în piața de pește, concurenții au avut parte și de experiența primului autostop. În încercarea disperată de a ajunge la Gina și de a participa la primul joc de amuletă, cuplurile de vedete au făcut tot posibilul să găsească mașini rapide, care să facă diferența în cursă.

Adrenalina și-a spus cuvântul, dar și norocul a cântărit mult în această etapa de început a show-ului.

Cuplurile de vedete care au ajuns la primul punct de control

În Asia Express fiecare minut contează, iar vedetele au realizat rapid acest lucru. După minute bune petrecute în trafic și zeci de mașini oprite în încercarea de a ajunge la primul punct de control, concurenții au reușit să își găsească drumul spre Gina, prin misteriosul Filipine.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 9. Hai să vezi ce au pregătit pentru debutul noului sezon

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au fost vedetele care au ajuns la primul joc de amuletă. Entuziasmate și dornice să descopere ce urmează să se întâmple mai departe în competiție, cele două blonde au depășit toate așteptările și și-au trecut cu mândrie numele în fruntea clasamentului.

Deși erau ferm convinși că au pornit în direcția greșită, Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț au ajuns pe locul secund la Gina Pistol.

"De când nu ați mai alergat voi așa, sincer?", i-a întrebat simpatica prezentatoare când cei doi au pășit împreună cu covorul roșu cu semnul Asia Express.

Extrem de bucuroși să o vadă pe Gina, Abagiu și Radu au recunoscut că au fost luați prin surprindere de experiența filipineză: "A fost șocant să vezi că, de fapt, ai ținut pasul cu ceilalți, nu că te plasezi undeva în zona de mijloc. Din momentul acela am realiat la ce ne-am înhămat", a spus Alexandru Abagiu după ce a aflat că urmează să participe la primul joc de amuletă.

Cea de-a treia echipă care a ajuns la punctul de control a fost cea formată din Răzvan Fodor și Sorin Bontea.

"Vreau să te văd cum ne pupi! Mirosim a pește!", a fost prima replică pe care Răzvan Fodor a avut-o când a întâlnit-o pe Gina.

Puși pe glume și dornici să fie cu un pas mai aproape de imunitate, Sorin Bontea și Răzvan Fodor s-au bucurat că au avut șansa de a experimenta primul joc de amuletă din Asia Express, sezonul 3.

Cine sunt câștigătorii primei amulete din Asia Express, sezonul 3

Gina i-a provocat pe concurenți să pornească în căutarea comorilor ascunse printre cocotieri. Primul joc le-a adus câștigătorilor suma de 1000 de Euro, dar și un avantaj care să ii ducă cu un pas mai aproape de câștigarea imunității.

Deși în primă fază jocul de amuletă părea a fi un joc pentru copii, probele le-a dat mari bătăi de cap celor trei perechi.

VEZI MAI MULTE IMAGINI DIN PRIMA ETAPĂ ASIA EXPRESS - DRUMUL COMORILOR ÎN GALERIA FOTO

Găleți de apă mâloasă, noroi, scripeți, o hartă buclucașă și indicații transmise prin walkie-talkie sunt doar câteva dintre elementele care au transformat provocarea Ginei într-o cursa contra-cronometru pe care concurenții nu îl vor uita prea curând.

Încurajați de Gina și determinați să câștige, primii care au reușit să obțină harta menită să îi ghideze către comoară îngropată bine, printre cocotieri.

Lupta a fost strânsă, indicațiile au fost multe, însă Sorin Bontea a avut dificutăți în descoperirea cufărului.

Bontea, ai murit? Vrei să trimit medic sau ceva?, a spus Răzvan Fodor în încercarea de a îi ridica moralul partenerului său.

După minute bune, Radu și Alina au ajuns și ei în zona marcată pe hartă, iar presiunea a crescut. Pentru a simplifica puțin situația, coechipierii s-au alăturat colegilor din teren, iar primele care au descoperit cufărul au fost Alina și Carmen.

Citește și: Cum arată și cât a crescut Rock, băiețelul Alinei Ceușan. Micuțul e adorabil. Cu cine seamănă Rock

Ultima parte a probei a presupus deschiderea cufărului și desfacerea unor noduri, iar echipa formată din Radu și Abagiu a fost desemnată câștigătoare.

Concluzia este că Răzvan are să îmi dea 1000 de Euro!

Asia Express: Drumul Comorilor, show la intensitate maximă și lider de audiență în 2020

Sezonul 3 al reality show-ului Asia Express a cucerit milioane de telespectatori și s-a tranformat în programul TV preferat în timpul perioadei de izolare.

Emisiunea produsă și difuzată de Antena 1 s-a impus ca lider detaşat de piață şi a doborât toate recordurile de audienţă săptămâni la rând.

Timp de două luni, conurenții au străbătut mii de kilometri prin Filipine și Taiwan. Au gustat ciudățenii gastronomice, s-au chinuit constant să găsească cazare și transport, au ajuns să doarmă prin cele mai ciudate locuri, dar au și reușit să își depășească limitele și să trăiască experiența vieții lor, așa cum chiar ei au numit-o.

Ultimele știri