Antena Căutare

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 9. Hai să vezi ce au pregătit pentru debutul noului sezon

Un nou an, un nou sezon Îs geană pi tini marca Speak și Vlad Drăgulin. Show-ul lor digital a ajuns la episodul 9, primul al sezonului 2. Ești pregătit de o porție zdravănă de râs?

Speak și Vlad Drăgulin dau startul sezonului 2 al show-ului digital Îs geană pi tini, produs special pentru www.a1.ro

Așa cum te-am obișnuit deja, lunea, în jurul orei 19:00, ai întâlnire cu Speak și Vlad Drăgulin, care realizează exclusiv pentru a1.ro show-ul Îs geană pi tini. În 2021, ei au ajuns la sezonul 2 și își fac încălzirea prin a povesti ce-au făcut în scurta pauză pe care și-au luat-o de sărbători.

Pentru noul sezon, cei doi prieteni au făcut mici modificări în studioul de filmare, incluzând microfoane de "radio" și mutând ecranul pe care urmăresc cele mai amuzante faze virale de pe internet.

Îs geană pi tini, sezonul 2. Ce clipuri comentează Speak și Vlad Drăgulin în episodul 9

Revelionul și petrecerile de sărbători sunt laitmotivele filmulețelor găsite de solist și actor, însă nici vedetele nu scapă de privirile lor vigilente. În episodul 9, Anna Lesko este "special guest star".

Fanii lui Speak și ai lui Vlad au însă și ocazia de a afla detalii mai puțin cunoscute din viața lor. De exemplu, câți ani la rând și-a petrecut cântărețul muncind în noaptea dintre ani sau ce obișnuia să facă Vlad de Revelion înainte de pandemie.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea lor digitală, Îs geană pi tini

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mărturisit Speak.

„Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", a mai adăugat artistul.

Vlad Drăgulin este foarte încântat de această colaborare şi nici nu a stat pe gânduri atunci când i-a fost propusă ideea.

"Îs Geană Pi Tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a spus Vlad Drăgulin.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

Cel mai amuzant show nu se difuzează la TV. Episoadele pe care le realizează Speak şi Vlad Drăgulin pot fi văzute doar pe site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în fiecare luni, în jurul orei 19:00.

„Îs geană pi tini” este un proiect special, menit să aducă zâmbetul pe feţele publicului. Speak şi Vlad Drăgulin comentează cele mai virale videoclipuri într-un mod de-a dreptul savuros. Pe data de 9 noiembrie a fost lansat primul episod, iar acesta a ajuns rapid la inimile fanilor.

Hai sa (re)vezi aici primul sezon.

*Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare*

Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Ultimele știri
x