Antena Căutare

Începe Asia Express, sezonul 3! Speak, exasperat de mâncare: "Uailelei! Am înjurat foarte mult. Oul cu embrion a fost cel mai comestibil"

Asia Express, sezonul 3, începe pe 15, 16, 17 și 18 februarie, de la 20:00, la Antena 1, într-o experiență inedită, filmată în Filipine și Taiwan, de 18 dintre cele mai populare vedete din România. Printre ele, Speak, celebrul artist care a făcut echipa cu iubita sa, Ștefania.

Începe Asia Express, sezonul 3! Speak, exasperat de mâncare: "Uailelei! Am înjurat foarte mult. Oul cu embrion a fost cel mai comestibil" Galerie
Speak și Ștefania, la Asia Express, sezonul 3

Luat la întrebări, Speak a dat din casă, în exclusivitate pentru a1.ro și ne-a povestit cu zâmbetul pe buze (acum) că oul cu embrion, de exemplu, a fost cea mai comestibilă mâncare de acolo.

"Oul (cu embrion format, n.r.) a fost cel mai comestibil. Altceva ne-a pus capac. Deci atât de rău a fost!", spune concurentul.

Citește și: Concurenții de la Asia Express, păziți de bodyguard-ul marilor staruri! „Am lucrat pentru Katy Perry și Metallica”

Speak, exasperat de iubita lui! Ce l-a obligat Ștefania să facă, după ce s-au întors din Asia Express

"Când am ajuns acasă, în primele două ore, ne-am dus la un magazin de mobilă. Eu nu am vrut. Am fost dus acolo contra voinței mele. Ștefania era pe energie foarte mare. Eu nu, dar n-am avut de ales", a mai povestit artistul.

Află totul despre noul sezon Asia Express, AICI!

Ce a mâncat Speak imediat ce a ajuns în România

"Primul lucru pe care l-am mâncat când am ajuns – șorici. Ne-a adus managerul nostru, care a venit să ne ia cu mașina de la aeroport. Și am mâncat șorici de atunci, două săptămâni, încontinuu", a explicat Speak, la evenimentul de vizionare, în avanpremiera, a primului episod Asia Express, sezonul 3.

Oase a dormit „ca submarinul” în „Asia Express”, sezonul 3! Ce l-a speriat. „Mi-a fost teamă să nu vină băiatul”... Senzații tari în sezonul 3 al emisiunii Asia Express! Concurenții au parte de adrenalină pură, tensiuni uriașe și multe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x