Antena Căutare

Ștefania și Speak au câștigat o amuletă, după o probă chinuitoare în Asia Express, sezonul 3! „Ne-au degerat mâinile!” - Video

Speak şi Ştefania cu câştigat amuleta după ce au gustat puțin din viața de pescar de la lacul Taal, din Filipine, în „Asia Express”, sezonul 3, episodul 6.

Lacul Taal asigură traiul a sute de familii care trăiesc împrejurul său, dar munca pe care pescarii o fac este foarte grea. Tone de pește sunt zilnic încărcate în lăzi și pleacă spre marile orașe.

Pentru primul pas al jocului, unul dintre coechipieri trebuie să găsească pe platformă sacii plini cu mâncare pentru pești, care au desenat semnul Asia Express, în culoarea aferentă echipei. După ce echipele au găsit patru saci, trebuie să ajute pescarii să cântărească peștele.

Apoi, a urmat un puzzle! Pe barcă, se aflau lăzi desenate cu părți ale semnului Asia Express. Prima echipă care a rezolvat puzzle-ul cu lăzi a câștigat.

„Foarte greu! Ne degerau mâinile”, au spus Speak și Ștefania, despre proba pe care au câștigat-o.

„Disperarea ne va duce departe", a spus Ștefania, după ce s-a terminat proba.

Ce strategii au avut cele două echipe și ce greșeală au făcut coechipierii Adda şi Cătălin, vedeți în clipul de mai sus din „Asia Express”, sezonul 3.

Concurenţii din „Asia Express”, sezonul 3, disperați! Ce au trebuit să vândă. „Vai, cât de penibil! Oroare!". Video... Concurenții „Asia Express”, sezonul 3, serenade la balcoane! Florin Ristei a topit o inimă. Ce voce impresionantă are și...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x