Antena Căutare

„O să faci nişte fesieri cum îți doreai de când erai mic!". Echipele care luptă pentru un loc în semifinala „Asia Express”, sezonul 3, au frământat cocă cu picioarele! VIDEO

Concurenţii aflați în cursa pentru ultima şansă, în ediția 28 din „Asia Express”, sezonul 3, au fost provocați să frământe aluat de tăiței (noodles), cu picioarele. Alte două „surprize” le-au dat bătăi de cap, într-o fabrică veche din Taiwan.

„O să faci nişte fesieri cum îți dorești de când erai mic!", i-a spus chef Sorin Bontea lui Răzvan Fodor, după ce coechipierul lui a început să se plângă.

„Mi s-a spart punga din picioare și mi-a intrat cocă la șosete”, a spus un alt concurent.

Frământatul aluatului cu picioarele nu a fost singura misiune a concurenților aflați în cursa pentru ultima șansă la „Asia Express”, sezonul 3, în Taiwan.

A urmat o altă misiune – să aranjeze tăiței într-un coș special, ce urma să fie pus la soare. Apoi, concurenții au trebuit să întoarcă astfel de coșuri cu tăiței. Sună ca un fleac, dar nu a fost deloc!

Cum s-au descurcat concurenții, aflați din clipul de mai sus din „Asia Express”, sezonul 3.

Trei echipe luptă pentru a-și securiza locul în semifinala „Asia Express”, sezonul 3, „Drumul Comorilor”

Cursa din cel mai dur reality-show, „Asia Express”, sezonul 3, „Drumul Comorilor”, se desfășoară acum în Taiwan, după ce etapa din Filipine s-a încheiat. Alex Abagiu și Radu Vlăduț și Speak și Ștefania sunt primii semifinaliști „Asia Express”, sezonul 3.

Asia Express, record de audienţã! Alex Abagiu, Radu, Speak și Ștefania, primii semifinaliști ai sezonului 3

Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Alina Ceușan şi Carmen Grebenișan, Adda și Cătălin sunt cuplurile care se luptă în cursa pentru ultima șansă, pentru a-și securiza locul în semifinală.

Cum va arăta clasamentul final al primei curse pentru ultima șansă din Taiwan, ce verdict va ascunde ancora din cufăr la sfârșitul cursei și care este lista completă a semifinaliștilor „Asia Express - Drumul Comorilor”, telespectatorii pot vedea în această seară, la Antena 1.

Ce se întâmplă în Asia Express, sezonul 3, episodul 28 - program TV Antena 1... „În *** ***! Nu e suficient că ai o handicapată după tine?”. Adda, probleme mari cu un picior, în „Asia Express”, sezonu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x