Căutare Live

Asia Express, record de audienţã! Alex Abagiu, Radu, Speak și Ștefania, primii semifinaliști ai sezonului 3

Cel mai dur reality-show a continuat aseară pe Antena 1 cu un traseu plin de adrenalină, în prima etapă din Taiwan. Ediţia difuzatã marți, 7 aprilie, s-a impus ca lider detaşat de piaţã şi a înregistrat un nou record de audienţã, obţinând cele mai mari cifre din toate cele trei sezoane la nivelul cotei de piaţã (pe publicul comercial și la orașe). Antena 1 a fost lider de piață și la nivelul Prime-Time-ului (intervalul cuprins între 19.00-23.00), la nivelul publicului comercial.

Alex Abagiu, Radu, Speak și Ștefania, primii semifinaliști Asia Express, sezonul 3

Așadar, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, pe perioada difuzării Asia Express (20:22-23:34), o audiență medie de 12.5 puncte de rating și o cotă de piață de 33.9%, faţã de urmãtorul clasat, Pro TV, ce înregistra atunci 7.2 puncte de rating și o cotă de piață de 19.6%. Și în mediul urban, Asia Express a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând 9.8 puncte de rating şi 21,5% cotã de piaţã. Și de aceastã datã, poziţia secundã a fost ocupatã de Pro TV, care la nivelul aceluiaşi target şi în acelaşi interval orar înregistra 7.8 puncte de rating şi 17.1% cota de piaţã. În minutul de aur, înregistrat la 22:51, aproape 2 milioane de telespectatori la nivel național urmãreau cu sufletul la gură cel mai dur reality-show.

Vezi AICI toate momentele tari din Asia Express, sezonul 3!

Alex Abagiu, Radu, Speak și Ștefania, primii semifinaliști Asia Express, sezonul 3

Ziua de bilanț a etapei cu numărul opt a stat marți seară sub semnul caligrafiei chinezești, căci mai toate probele i-au provocat pe concurenți să învețe și să descifreze scrierile locale. Dar pentru că Taiwanul are cu totul și cu totul alte ”legi”, până la imunitatea pusă în joc de Gina Pistol vedetele s-au confruntat cu misiunile imposibile ale autostopului, iar șocul cultural s-a conturat din ce în ce mai tare: E o țară în care nimeni nu ne înțelege!. Cu toate acestea, finalul zilei i-a adus pe Alex Abagiu și pe Radu pe primul loc în clasament, motiv pentru care cei doi nu au putut fi votați în cursa pentru ultima șansă și s-au calificat automat în semifinalele celui mai dur reality-show: Nu îmi credeau urechile ce aud! Nu am crezut niciodată că vom vorbi despre momentul în care suntem semifinaliști Asia Express!, a spus Alex cu ochii în lacrimi.

Asia Express,  record de audienţã!  Alex Abagiu, Radu, Speak și Ștefania, primii semifinaliști ai sezonului 3

După o surpriză emoționantă în care vedetele au primit mesaje de la cei dragi, aflați la mii de kilometri distanță, sesiunea de votare a stabilit echipa care va pleca în cursa pentru ultima șansă alături de ultimele două cupluri ajunse la Gina Pistol. Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan s-au calificat direct în cursa ultimatum, în vreme ce Adda și Cătălin s-au alăturat în urma votului primit din partea colegilor. Din acest motiv, Speak și Ștefania sunt și ei cea de-a doua echipă semifinalistă Asia Express- Drumul Comorilor.

Asia Express,  record de audienţã!  Alex Abagiu, Radu, Speak și Ștefania, primii semifinaliști ai sezonului 3

Cursa pentru ultima șansă din Taiwan pune în joc o miză uriașă, iar în această etapă a concursului vedetele sunt conștiente că trebuie să apese pedala accelerației pentru a-și securiza locul în semifinală. În această seară, echipele vor avea în față o cursă pentru ultima șansă plină cu probe legate de gastronomia și tradițiile taiwaneze. Timpul se va scurge rapid, iar plicurile cu instrucțiuni vor veni rând pe rând, semn că lupta nu se va încheia ușor: ”Ceva nu era în regulă. E deja noapte și noi încă suntem în cursă. Nu se mai terminã! Eu chiar nu înțeleg ce se întâmplă”, va mărturisi Sorin Bontea. Una dintre misiunile serii îi va trimite pe concurenți în aglomerația unei piețe de noapte, acolo unde trebuie să caute o tarabă indicată, o serie de ingrediente impuse, ca mai apoi să le gătească contracronometru: ”Zeci de mii de tarabe, lume ca la balamuc. Este foarte greu să găsești ceva aici, aproape imposibil. Pierdem timp și timpul este esențial în această cursă”, vor fi de părere concurenții.

Asia Express,  record de audienţã!  Alex Abagiu, Radu, Speak și Ștefania, primii semifinaliști ai sezonului 3

Diseară, Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Alina Ceușan şi Carmen Grebenișan, Adda și Cătălin sunt cuplurile care se vor lupta cot la cot pentru locul lor în competiție. Cum va arăta clasamentul final al primei curse pentru ultima șansă din Taiwan, ce verdict va ascunde ancora din cufăr la sfârșitul cursei și care este lista completă a semifinaliștilor Asia Express- Drumul Comorilor, telespectatorii pot vedea în această seară, după Observator.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 7 aprilie 2020

Mesaje de acasă, declarații de dragoste și lacrimi pe obrajii tuturor! Trei echipe au pornit în cursa pentru ultima șans... Ce se întâmplă în Asia Express, sezonul 3, episodul 28 - program TV Antena 1...
Ultimele știri