Antena Căutare

Asia Express sezonul 7, 12 octombrie 2024. Cum s-au descurcat echipele la misiunile din această ediție. Cine a câștigat amuleta

Asia Express sezonul 7, ediția din 12 octombrie 2024 a început în forță pentru concurenții rămași în competiție. Irina Fodor le-a dat mai multe vești acestora.

Galerie
Cum s-au descurcat echipele la misiunile din această ediție. Cine a câștigat amuleta | antena 1

După o cursă pentru ultima șansă care a fost destul de dificilă pentru trei dintre echipele rămase în concurs. Ioana State și Mane Voicu, Carmen și Andreea, dar și Adi Nartea alături de colegul lui, Cosmin Vîjeu s-au întrecut pentru un loc în etapa următoare.

Deși a fost o cursă dificilă, cele trei echipe s-au descurcat de minune, însă ultima pereche care a ajuns la Irina a fost formată din Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, care au fost salvați de culoarea verde a zeului din cufăr.

Cum s-au descurcat echipele la prima probă pe care Irina Fodor le-a dat-o echipelor rămase în competiție la Asia Express sezonul 7, 12 octombrie 2024

Irina Fodor i-a anunțat pe Adi Nartea și Cosmin Vîjeu că au de purtat câte o pereche de ochelari folosiți la cursa pentru ultimă șansă, ochelari care îi fac să vadă lumea cu susul în jos, lucru care îi va încurca pe traseu, chiar dacă Irina le-a promis că nu-i vor purta permanent.

Citește și: Asia Express sezonul 7, 8 octombrie 2024. Ce echipă a câștigat imunitatea mică. Ei nu vor intra la cursa pentru ultima șansă

După acest lucru, un trib cu măști le-au oferit o demonstrație de zile mari echipelor. Iar Irina Fodor le-a spus echipelor să se împartă la nivel de echipe și să identifice măștile membrilor din trib. Pe ultimul loc au ajuns Andreea Samson și Anca Țurcașiu, iar în acest mod ele vor pleca ultimele în cursă.

„Iar am rămas singuri la traseu, toți au plecat”, spune Oana, colega lui Mihai Găinușă, când încerca să oprească mașini.

Echipele au primit apoi un mesaj de la Irina care le-a spus că trebuie să facă o coroniță origami dintr-un material natural. Adi și Cosmin au fost nevoiți să poarte 10 minute ochelarii primiți handicap.

Cum le-a ieșit „Dansul cu farfuriile” echipelor de la Asia Express sezonul 7, ediția din 12 octombrie 2024. Ce au spus concurenții

„Trebuie să faceți un turban. Când reușiți și îl puneți pe cap, învățați dansul”, le scrie concurenților pe foaia de la misiune. Primii care au ajuns la misiune au fost Nicolai Tand și Sorin Brotnei.

Oana și Mihai au ajuns echipa a doua, dar la fel ca Sorin și Nicolai, au primit și ei 3 minute de penalizare din cauza coronițelor care nu le-au ieșit. „E un fel de prosop pe care ți-l pui când ieși din duș turbanul ăsta”, spune Oana.

Citește și: Asia Express sezonul 7, 7 octombrie 2024. Cine a câștigat imunitatea mare. Trei echipe s-au calificat la jocul de amuletă

Ioana și Mane au avut parte de momente amuzante la repetițiile pentru dansul farfuriilor. Cei doi au fost refuzați de jurați, la fel și surorile Carmen și Andreea, din cauza faptului că dansul nu le-a ieșit.

„Eu știam cât de gravă e situația. Am dat cu farfuriile de pământ”, spun Ioana și Mane. Toate echipele au reușit să plece mai departe în misiune, mai puțin Adi și Cosmin, care au fost întârziați din cauza handicapului, însă până la urmă au plecat și ei mai departe.

Ce echipe s-au calificat pentru jocul de amuletă la Asia Express sezonul 7, 12 octombrie 2024. Cum au reacționat la vestea primită de Irina Fodor

„Nu am vrut să vă stric bucuria atât de tare! Doar primele două echipe se califică la acest joc! Nu zic că v-ați mișcat rău, dacă v-ați fi mișca puțin mai repede, rezultatul ar fi fost același. Că v-ați calificat la jocul pentru amuletă”, le-a spus Irina Fodor echipelor Nicolai Tandi și Sorin și echipei Anca Țurcașiu și Andreea Samson.

Jocul de amuletă a fost unul care nu i-a fost foarte tare pe placul Ancăi Țurcașiu pentru că au fost nevoiți să se joace fotbal în noroi. În finalul jocului, Nicolai Tand și Sorin Brotnei au câștigat în detrimentul Ancăi Țurcașiu și a Samsonicăi.

„Amuletă merge acum la băieți!”, spune Irina Fodor.

Concurenții au avut de făcut aranjamente florale la Asia Express sezonul 7, 12 octombrie 2024

Concurenții au primit de la Irina Fodor un task foarte emoțioanant. Aceștia au fost nevoiți să creeze aranjamente florale, care la bază trebuie să conțină un cadou pe care fiecare trebuie să-i ofere colegului de echipă.

Unii dintre concurenți au fost trimiși în alte părți pentru a crea acest cadou floral. „E un supererou că îmi suportă ieșirile. Îi dau brățara mea, știe cât de atașată sunt de această cauză”, spune Ioana State.

După ce au terminat toți concurenții de realizat aranjamentele, Irina le-a ofeirt câteva hărți celor care au realizat cadourile în prezența ei, iar aceștia au fost nevoiți să-și găsească prietenii și o coechipierii lor.

Însă totul a luat o întorsătură de situație, fiindcă echipele s-au refăcut după culoarea florilor. „Am fost un pic dezamăgită pentru că eu voiam să-i dau brățara lui Mane”, spune Ioana State când află că face echipă alături de Cosmin.

Astfel că, Anca Țurcașiu face echipă cu Mihai Găinușă, Andreea, sora lui Carmen Negoiță face echipă cu Mane, Carmen Negoiță face echipă cu Nicolai Tand, Oana cu Sorin, Ioana State cu Cosmin, iar Adi cu Andreea Samson.

Cum a fost prima probă de la Asia Express cu noii colegi de echipe, în ediția din 12 octombrie 2024

În noua formulă de la Asia Express, concurenții au avut de mestecat frunze cu mirodenii, până ce saliva fiecăruia ieșea vișinie. Aceștia au ajuns la Irina Fodor, pe rând și au putut să plece iar în cursă, după ce au avut de luat niște plicuri și niște rațe fierte.

„Rața pute!”, spune Mihai Găinușă după ce șoferul care i-a luat cu mașina s-a plâns de mirosul raței.

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Diseară, de la ora 20:00, la Antena 1, se schimbă echipele la Asia Express. Oana Paraschiv: ”Ce surpriză am avut la care...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 11 octombrie. Mădălin și Dilinca au câștigat 15.000 de lei pentru Teodor
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 11 octombrie. Mădălin și Dilinca au câștigat 15.000 de lei pentru Teodor Vineri, 11.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x