Antena Căutare

Asia Express sezonul 7, 2 septembrie 2024. Irina Fodor a transmis concurenților un mesaj important. Ce i-a pus să facă

Concurenții au fost uimiți atunci când Irina Fodor le-a spus ce au de făcut încă de la prima oră a dimineții. Descoperă ce a urmat, în ediția a doua a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor, din 2 septembrie 2024.

Galerie
Concurenții au primit o sarcină neașteptată în ediția a doua a emisiunii Asia Express sezonul 7 | Antena 1

După ce s-au chinuit din plin să își găsească un loc decent de cazare, echipele și-au tras sufletul și au încercat să doarmă, ca să prindă putere pentru cursa de a doua zi. Irina Fodor le-a transmis un mesaj încă de la primele ore ale dimineții și concurenții au fost uimiți. Descoperă ce s-a întâmplat, în ediția a doua a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor, din 2 septembrie 2024.

Irina Fodor a transmis concurenților un mesaj cu ce trebuie să facă, în ediția a doua a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor, din 2 septembrie 2024

La primele ore ale dimineții, concurenții s-au trezit, și-au strâns bagajele, au mâncat ceva și unii chiar au simțit nevoia să își răsplătească gazdele pentru ospitalite cu mici atenții. Echipa formată din Andreea Perețeanu și Carmen Negoiță au dăruit bijuterii, iar Andrei Ursu și Vlad Condurache au oferit în dar un desen.

Citește și: Asia Express sezonul 7, 2 septembrie 2024. Momente de panică pentru echipe. Două concurente au ajuns la secția de poliție

Apoi, când se așteptau mai puțin, Irina Fodor le-a transmis tuturor un mesaj ce a adus o surpriză mare: „Dragilor, nu puteți începe cursa de astăzi fără să vă îmbunătăți karma. Pentru asta trebuie să faceți ofranda tradițională pentru călugări. Veți oferi preparate românești pregătite chiar de voi și anume: omletă țărănească. Am avut grijă să găsiți în casele în care ați petrecut noaptea toate cele necesare, dar nu uitați să întrebați familia cum trebuie făcută această ofrandă și care sunt pașii. Este foarte important să fiți ghidați pentru a nu supăra pe nimeni, pentru că prin această ofrandă zeii trebuie să fie cu voi. Puteți face ofranda la orice templu budist, apoi vă puteți continua drumul către Wat Huay Pla Kang”, a fost mesajul transmis de Țuca.

Citește și: Cum arată soția lui Sorin Brotnei de la Asia Express sezonul 7. S-au căsătorit după doar patru luni de relație

Fără să mai stea prea mult pe gânduri, concurenții s-au apucat imediat de treabă, dornici să pornească în cursa pentru imunitate. Urmărește clipul video de mai sus din ediția a doua a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor, din 2 septembrie 2024, ca să vezi cine s-a descurcat cel mai bine.

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express-Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express-Drumul Soarelui pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Asia Express sezonul 7, 2 septembrie 2024. Momente de panică pentru echipe. Două concurente au ajuns la secția de poliți... Asia Express sezonul 7, 2 septembrie 2024. Oana Paraschiv a fost la un pas de leșin! Ce a pățit concurenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi!
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi! Miercuri, 18.09.2024, 14:22
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x