Antena Căutare

Asia Express sezonul 7, 3 septembrie 2024. Ce echipă a câștigat ultima amuletă a primei etape. În ce a constat proba

În ediția a treia a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor, din 3 septembrie 2024, o echipă a câștigat jocul de amuletă.

Galerie
Irina Fodor a anunțat ce echipă a câștigat jocul de amuletă | Antena 1

În ediția a treia a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor, din 3 septembrie 2024, trei echipe s-au calificat la jocul de amuletă, iar concurenții au dat tot ce au avut mai bun pentru a pune mâna pe ea.

Citește și: Asia Express sezonul 7, 3 septembrie 2024. Ioana State, mesaj pentru Nadia Comăneci la proba de azi: „Uită-te la mine!”

Iată ce reacții au fost la proba nămolului și cine au fost câștigătorii amuletei!

Asia Express sezonul 7, 3 septembrie 2024. Ce echipă a câștigat ultima amuletă a primei etape

Ajunși pe un câmp plin de nămol prin care concurenții au trebuit să alerge, aceștia au avut reacții care mai de care.

„Nervii zbârnâiau în stomac!” spunea Oana Paraschiv cu privire la proba care a scos-o din minți.

După zeci de încercări de a arunca mingiile în coș, Irina a decis ca echipele să rămână doar cu 4 dintre ele pentru ca proba să devină mai ușoară, având în vedere faptul că niciuna dintre echipe nu reușea să marcheze.

În cele din urmă, echipa albastră formată din Ioana State și Mane Voicu a fost eliminată după ce Găinușă a marcat încă un gol.

„M-am ofticat destul de tare!” a spus Ioana dezamăgită.

În proba mingiilor au rămas echipele formate din Oana Paraschiv și Mihai Găinușă și Anca Țurcașiu și Andreea Samson.

„Eram blocată cu mintea în nămol!” spunea Andreea despre proba care i-a dat mari bătăi de cap.

După ce Irina a decis să renunțe din nou la numărul de mingii, concurenții fiind nevoiți să marcheze acum doar 3 goluri, echipa formată din Găinușă și Oana s-a dovedit a fi cea câștigătoare.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția a treia a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor, din 3 septembrie 2024, ca să vezi tot momentul.

Citește și: Asia Express sezonul 7, 3 septembrie 2024. Adi Nartea, reacție neașteptată la vederea greierului. Ce au pățit Andrei și Vlad

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express-Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express-Drumul Soarelui pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Citește și: Asia Express sezonul 7, 3 septembrie 2024. O concurentă a fost descalificată după ce medicii i-au interzis să mai participe la joc

Asia Express sezonul 7, 3 septembrie 2024. Ioana State, mesaj pentru Nadia Comăneci la jocul de amuletă. Ce a urmat... Ce studii are Sorin Brotnei de la Asia Express sezonul 7. Puțini s-ar fi așteptat la acest lucru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x