Antena Căutare

Asia Express sezonul 7, 3 septembrie 2024. Adi Nartea, reacție neașteptată la vederea greierului. Ce au pățit Andrei și Vlad

În ediția a treia a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor, din 3 septembrie 2024, Adi Nartea și Cosmin Vîjeu s-au bucurat de imunitatea câștigată, în timp ce Andrei Ursu și Vlad Condurache au trăit o experiență tristă!

Galerie
Adi Nartea a gustat insecte prăjite la Asia Express | Antena 1

În ediția a treia a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor, din 3 septembrie 2024, Adi Nartea și Cosmin Vîjeu s-au bucurat la maxim de imunitatea pe care au câștigat-o și au decis să se plimbe la piață pentru a descoperi care sunt tradițiile și delicatesele din zonă.

Deși se așteptau la multe lucruri cu care ei nu sunt familiarizați, concurenții au avut parte de o adevărată uimire.

Nici Andrei Ursu și Vlad Condurache nu au fost mai prejos, cei doi parteneri confruntându-se cu o situație de neimaginat.

Citește și: Asia Express sezonul 7, 3 septembrie 2024. O concurentă a fost descalificată după ce medicii i-au interzis să mai participe la joc

Iată prin ce peripeții au trecut cele două echipe!

Asia Express sezonul 7, 3 septembrie 2024. Cum au reacționat Adi și Cosmin când vânzătoarea le-a oferit un greier

Din dorința de a se răsfăța și de a profita la maxim de câștigarea imunității, cei doi concurenți au plecat în căutarea celor mai bune delicatese ale zonei.

Cu toate acestea, atunci când au ajuns în piață au dat peste tarabe cu... insecte!

„Pentru prima dată în viețile noastre am văzut gândaci mulți la un loc care nu ne făceau rău! Care practic erau ... prăjiți” a zis Adi amuzat.

După ce s-au apropiat să vadă mai bine insectele, vânzătoarea a luat un greier pe lingură și le-a arătat celor doi concurenți mai de aproape cum arată.

Adi Nartea și-a făcut curaj să îl ia în mână, iar ce a urmat a fost de-a dreptul uimitor:

„Dacă doamne ferește o să trebuiască să mănânc am vrut să văd dacă sunt în stare să mănânc un gândac. Pentru că mie nu îmi plac gândacii.”

Concurentul n-a stat mult pe gânduri și l-a mestecat imediat:

„Ești prost?! E bun!” a spus imediat actorul uimit de gustul pe care l-a asemănat cu jumări vechi crocante și uscate.

Imediat, cei doi au trecut și la gustarea altor insecte, precum... viermii.

Citește și: Asia Express sezonul 7, 3 septembrie 2024. Un incendiu a izbucnit chiar unde Irina îi aștepta pe concurenți. S-a instaurat panica

Asia Express sezonul 7, 3 septembrie 2024. Andrei Ursu și Vlad Condurache, protagoniștii unei situații pe care nu și-au imaginat-o vreodată

În căutarea unui loc în care să înopteze, Andrei și vlad au trăit o experiență la care nu s-ar fi așteptat niciodată.

Cei doi au ajuns în cadrul unei familii cu puține posibilități, dar cu mulți membrii, care au decis să îi ajute fără să stea prea mult pe gânduri.

Ajunși în casa lor, ei și-au dat seama că din puținul lor le-au oferit și lor ce au avut.

Femeile care le-au primit în casă au început să facă imediat curățenie pentru a le oferi condiții bune celor doi concurenți.

„Doamne, săracele...!” a exclamat Andrei Ursu văzând cât efort depune familia pentru a-i face să se simtă cât mai bine.

Ne-a întrebat dacă am mâncat, dacă am băut apă. Și ne pun mult în farfurie, noi nu putem.”

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express-Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Citește și: Asia Express sezonul 7, 3 septembrie 2024. Ce echipă a câștigat imunitatea și în ce ordine au ajuns concurenții la Irina

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express-Drumul Soarelui pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Asia Express sezonul 7, 3 septembrie 2024. O concurentă a fost descalificată după ce medicii i-au interzis să mai partic... Asia Express sezonul 7, 3 septembrie 2024. Ioana State, mesaj pentru Nadia Comăneci la jocul de amuletă. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x