Antena Căutare

Asia Express sezonul 7, 9 octombrie 2024. Ce echipă a pierdut cursa pentru ultima șansă. Ce culoare a avut dragonul

Concurenții Asia Express 2024 au ajuns la jumătatea competiției de pe Drumul Zeilor. Trei perechi s-au întrecut în cursa pentru ultima șansă, care a dat verdictul etapei a șasea. Iată cele mai importante momente din episodul Asia Express din 9 octombrie 2024!

Galerie
Asia Express sezonul 7, 9 octombrie 2024. Ce echipă a pierdut cursa pentru ultima șansă. Ce culoare a avut dragonul | Antena 1

Asia Express continuă aventura de la capătul lumii pe Antena 1 și în AntenaPLAY: după eliminarea lui Victor Slav și a Selinei la finalul etapei precedente, pe Drumul Zeilor au mai rămas șase echipe în lupta pentru marele trofeu al sezonului.

Ieri seară, pe Drumul Zeilor, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă au avut parte de o cursă care i-a purtat de la agonie la extaz. Cei doi concurenți au intrat fără griji în stage-ul următor, după ce au luptat din răsputeri pentru imunitatea mică. Anca Țurcașiu și Andreea Samson sunt cealaltă echipă care deține imunitatea.

În ediția de azi, restul concurenților au așteptat cu emoții ca Irina Fodor să dezvăluie clasamentul: perechile de pe ultimele două locuri la întrecerea de ieri intră la ultima șansă, iar alături de ei, o a treia echipă, care va întruni majoritatea voturilor la careu.

Citește și: Asia Express sezonul 7, 8 octombrie 2024. Ce echipă a câștigat imunitatea mică. Ei nu vor intra la cursa pentru ultima șansă

Asia Express, 9 octombrie 2024. Ce echipe intră în cursa pentru ultima șansă a ediției a șasea

În episodul din 9 octombrie 2024, Irina Fodor le-a dezvăluit echipelor aliniate la careu clasamentul cursei de ieri. Potrivit bilanțului, Adi Nartea și Cosmin Vîjeu alături de Ioana State și Mane Voicu intră în cursa pentru ultima șansă.

„Au ajuns la mine ultimii Cosmin și Adi. Ultima echipă care se salvează deocamdată sunt Andreea și Carmen. Ioana și Mane, haideți lângă Cosmin”, a anunțat Irina Fodor în ediția Asia Express din 9 octombrie 2024.

În ceea ce privește a treia echipă care intră în cursa pentru ultima șansă, cele mai multe voturi au fost îndreptate către surori.

„Speram să fie plante”, au spus cele trei echipe intrate la ultima șansă, când au văzut ce presupune prima probă.

„Există un bol malay, un bol chinezesc și unul indian. Sunt mâncăruri specifice și nu puteți pleca în această cursă fără să încercați mâncărurile. Trebuie să le mâncați pe toate trei înainte să mergeți în cursă”, i-a lămurit Irina Fodor.

Primii care au terminat de mâncat și au luat plicul de la Irina au fost Adi și Cosmin. După ei au urmat Ioana și Mane. Surorile au plecat ultimele la autostop.

Asia Express, 9 octombrie 2024. Cosmin Vîjeu, pe punctul de a claca la proba ochelarilor care le distorsiona realitatea

Proba ochelarilor le-a dat mari bătăi de cap, dar și de vedere echipelor intrate în cursa pentru ultima șansă. În timp ce purtarea acestora le altera realitatea, concurenții au trebuit să treacă peste anumite obstacole, dar și să picteze un desen în funcție de indicațiile primite de la coechipier.

„Simt că mă duc la balamuc”, a zis Ioana State, în timp ce Cosmin Vîjeu a fost pe punctul de a ceda: „Îmi venea să vomit. E ca și cum te punea să mergi beat pe stradă”, iar Adi Nartea a comentat: „Nu l-am văzut niciodată în halul ăsta!”

Carmen Negoiță a fost la fel de afectată de probă, iar sora ei a mărturisit: „Când a venit la mine, eu n-am văzut așa ceva în viața mea! Toată transformată la față, transpirată, respira greu. Nu înțelegeam de ce e în halul ăsta”

Cu toate că au plecat ultimele de la Irina Fodor și au fost puse să refacă desenul de cel puțin trei ori, surorile au reușit să termine primele misiunea. La autostop, însă, Ioana State și Mane au avut mai mult noroc. Totuși, șoferul care i-a luat cu mașina a greșit drumul, ceea ce i-a încetinit extrem de mult.

Asia Express, 9 octombrie 2024. Echipele de la ultima șansă au făcut cunoștință cu cele trei culturi din Malaezia

Echipele intrate la ultima șansă au ajuns în Little India. Aici, perechile și-au făcut tatuaje cu henna, dar au avut de realizat și ghirlande din flori.

„Trebuia să te concentrezi ca mâna aceasta să nu o bagi prin flori, că se întindea și trebuia să faci totul cu mâna dreaptă”, a precizat Carmen Negoiță, iar Ioana State a comentat: „Era extrem de cald afară, iar așa umiditate nu cred că am mai experimentat de când suntem la Asia Express. Simțeam cum curg apele pe noi, eram un lac”.

Primii care au terminat de făcut ghirlanda au fost Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, care au primit două tăvi cu ofrande ce trebuiau duse la templul Sri Valli Deivanai Murugan, loc sacru pentru hindușii din Malaezia.

După o altă rundă de autostop, echipele au ajuns la templu. Acolo, perechile au fost nevoite să urce 272 de trepte multicolore și să parcurgă un traseu dificil, în timp ce țineau în mână o lumânare care nu trebuia să se stingă.

Următoarea probă le-a adus pe cele trei echipe de la ultima șansă în Chinatown, unde au avut de rezolvat un tangram, cel mai cunoscut puzzle din lume, pe baza zodiacului chinezesc.

„Ne ieșea o parte din maimuță, dar nu ne ieșea codița de deasupra”, a spus Mane Voicu, în timp ce Ioana State își pierduse deja răbdarea: „O faci pe deșteptul, dar uite că nu știi! Cu desenul în față nu te descurci”

Primele care au ieșit din nou la autostop au fost Carmen Negoiță și sora ei.

Asia Express, 9 octombrie 2024. Ce misiune au avut de înfruntat echipele la Menara Kuala Lumpur

Cu o înălțime de 421 m, turnul de telecomunicații din Kuala Lumpur a fost locul unei misiuni care a cerut multă atenție din partea concurenților.

„Ne uitam după Petronas disperate. Nimic nu se vedea prin telescop”, au spus surorile, iar Adi Nartea, mai rapid, a comentat: „Nu a durat mult, cred că am stat cinci minute acolo”

După ce au identificat cu ajutorul telescopului locul în care se afla steagul Asia Express, echipele au pornit grăbite către Piața Independenței din Kuala Lumpur. Aici, perechile au mai primit o misiune: să găsească câte o persoană de origine malaeziană, indiană, respectiv chineză și să îi afle luna în care s-a născut. Aceste date reprezentau cifrul care deschidea cutia primită în Piață.

Carmen Negoiță și Andreea au fost primele care au deschis cutia. În interior se aflau niște magneți pe care trebuiau să îi vândă pentru a face rost de bani de bilet pentru trenul suspendat care îi ducea la Irina Fodor.

„Gata, Mane, avem banii!”, a strigat Ioana State, iar Adi Nartea a comentat: „A fost ca o finală și cred că așa e. Opt ore jumate pe cursă”.

Asia Express, 9 octombrie 2024. Cine a pierdut cursa pentru ultima șansă și ce culoare a avut totemul

Ultima sută de metri a fost extrem de intensă pentru cele trei echipe aflate în cursa pentru ultima șansă. Alături de echipele imune, dar și de Sorin Brotnei și Nicolai Tand, Irina Fodor le-a așteptat pe cele trei perechi la Taman Tasik Titiwangsa.

„Prima echipă care a ajuns azi la mine sunt Ioana și Mane. Echipa care trebuie să vină aici lângă mine este cea formată din Adi și Cosmin. Fetelor, mergeți la loc”, a transmis Irina Fodor.

„Toată lumea a tăcut. Parcă nimeni nu mai respira. Nimănui nu-i venea să creadă. Eram toți înmărmuriți, șocați. Cosmin era răvășit, îl vedeam cum se bâțâie ca și cum voia să-și abțină plânsul”, a spus Anca Țurcașiu în ediția Asia Express din 9 octombrie 2024.

„Niciodată n-ați fost în această situație”, le-a spus Irina Fodor, iar Adi Nartea a adăugat: „Am ajuns probabil la oboseală. Nu ne mai merge creierul”

Bucuria a fost extrem de mare, când Adi Nartea a extras dragonul, iar acesta s-a arătat verde: „Ne-am bucurat că nu plecăm acasă, că e Asia Express și punct!”

Pentru că totemul a fost verde, Adi Nartea și Cosmin Vîjeu au fost salvați și nu au părăsit competiția Asia Express în ediția din 9 octombrie 2024.

Citește și: Asia Express sezonul 7, 7 octombrie 2024. Cine a câștigat imunitatea mare. Trei echipe s-au calificat la jocul de amuletă

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Oana și Găinușă au luat imunitatea la Asia Express. Tur de forță spectaculos prin Kuala Lumpur, la ultima șansă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 8 octombrie. Florin a oprit jocul la suma de 7.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 8 octombrie. Florin a oprit jocul la suma de 7.500 de lei Marti, 08.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x