Antena Căutare

Asia Express sezonul 7. Ce echipă a câștigat jocul de amuletă. Concurenții au făcut spectacol la propriu în costume inedite

În a 8 a ediție a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor, din 10 septembrie 2024, trei echipe au făcut spectacol la propriu pe scena de teatru! Iată cine a câștigat jocul de amuletă!

Galerie
Concurenții au făcut spectacol la propriu în costume inedite | Antena 1

În ediția a opta a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor, din 10 septembrie 2024, trei echipe au jucat piese de teatru prin care au fost nevoiți să câștige cât mai multe aprecieri din partea publicului și implicit, jocul de amuletă.

Cele trei echipe au fost: Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, Anca Țurcașiu și Andreea Samson și Andrei Ursu și Vlad Condurache.

Citește și: Asia Express sezonul 7. Ioana State și Mane Voicu au avut parte de o excepție de la regulament. Ce loc bizar au găsit pentru somn

Iată cum s-au descurcat echipele la piesele de teatru și cine a câștigat jocul de amuletă!

Ce echipă a câștigat jocul de amuletă în a 8 a ediție a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor

Prima echipă care a intrat pe scenă este formată din Andrei Ursu și Vlad Condurache. Cei doi au avut parte de o costumație inedită, albastră. În timp ce Andrei Ursu juca rolul femeii, Vlad Condurache era masculul alfa.

Cei doi au început sceneta cântând o celebră manea românească și dansând elegant. Povestea pe care ei au pus-o cap la cap se bazează pe o relație de cuplu în care protagoniștii se ceartă și se împacă de nenumărate ori.

Publicul i-a apreciat, i-a aplaudat și s-a dovedit a fi amuzat de sceneta băieților.

Următoarele au fost Anca Țurcașiu și Andreea Samson care au intrat, de asemenea, în pași de dans. Andreea a avut rolul bărbatului, iar Anca rolul soției. Cele două au început să cânte și să se folosească de o sticlă de băutură și de un bebeluș de jucărie pentru a ilustra o poveste de familie.

Publicul a râs, au aplaudat și au încântat împreună cu ele, dând de înțeles că totul este conform planului.

Următorii au fost Adi Nartea și Cosmin Vîjeu. Cei doi au avut o poveste haioasă, Cosmin fiind cel care a jucat rolul unui travestit, iar Adi rolul unui bărbat îndrăgostit până peste cap care nu și-a dat seama că cea care i-a furat inima este de fapt un el.

Concurenții au intrat și ei cântând schițând o dragoste la prima vedere. În timp ce Chang (Adi Nartea) încerca să o cucerească pe Cosmina (Comin Vîjeu), el și-a dat seama că și în public sunt femei frumoase pe care ar putea să le cucerească. Astfel, Chang a coborât în rândul localnicilor și le-a arătat mușchii doamnelor și domnișoarelor, reușind astfel să creeze o conexiune pe care restul echipelor nu au reușit s-o facă.

Mai mult decât atât, travestitul a luat decizia de a-i arăta adevărul lui Chang, scoțându-și peruca, iar de aici totul a devenit o totală comedie.

Publicul s-a declarat convins de piesa lor de teatru și astfel i-au numit pe ei câștigătorii amuletei.

Citește și: Asia Express sezon 7. Nicolai Tand și Sorin Brotnei, val de reproșuri în plină stradă. Ce l-a făcut pe unul dintre ei să explodeze

Ajunși înapoi la restul echipelor, a sosit momentul ca echipa câștigătoare să fie anunțată, iar aceasta să decidă strategia pentru ordinea plecării în cursă.

Astfel, Adi Nartea și Cosmin Vîjeu au decis următoarea ordine:

  • Betty Salam și Cătălin Vișănescu
  • Victor Slav și Selina
  • Ioana State și Mane Voicu
  • Andrei Ursu și Vlad Condurache
  • Anca Țurcașiu și Andreea Samson
  • Nicolai Tand și Sorin Brotnei
  • Mihai Găinușă și Oana Paraschiv

Cei doi au motivat că au pus ultimele echipe ținând cont că până acum au fost cele mai puternice.

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express-Drumul Soarelui pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Citește și: Asia Express, sezon 7. Ce echipe s-au calificat pentru jocul de amuletă în ediția de pe 9 septembrie. Cine a ratat „la mustață”

Asia Express sezonul 7. Ioana State și Mane Voicu au avut parte de o excepție de la regulament. Ce loc bizar au găsit pe... Asia Express sezonul 7. Victor și Selina au plonjat în apă cu tot cu bicicletă și au avut nevoie de intervenția medicilo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x