Antena Căutare

Asia Express, sezon 7. Ce echipe s-au calificat pentru jocul de amuletă în ediția de pe 9 septembrie. Cine a ratat „la mustață”

Primele trei echipe ajunse la Irina Fodor la finalul ediției de Asia Express de pe 9 septembrie 2024 s-au calificat la jocul de amuletă.

Galerie
Trei echipe s-au calficat la jocul de amuletă de la Asia Express | Antena 1

Concurenții au alergat la steagul Asia Express și apoi au ajuns în fața pupitrului Irinei Fodor, nerăbdători să afle dacă s-au calificat la jocul de amuletă.

„Uite steagul! Hai! „Haide măi, de ce stai?!”, i-a spus Adi Nartea lui Cosmin. „Credeam că ajungem înaintea ta, să știi”, i-au spus cei doi Irinei Fodor.

„Ne simțim mai puternice! Simțim că ne depășim orice limită”, a spus Andreea Samson.

„Am mai avut și suișuri și coborâșuri”, au spus Victor Slav și Selina.

Irina Fodor a deschis caietul și le-a arătat concurenților pe ce loc au ajuns la ea.

Citește și: Asia Express, sezon 7. Ce porecle au ales Carmen Negoiță și Andreea pentru concurenți. Cine au fost „bomba sexy” și „bombardierul”

Cine sunt cele trei echipe care s-au calificat la jocul de amuletă în ediția de pe 9 septembrie de Asia Express

Adi Nartea și Cosmin Vîjeu s-au calificat primii la jocul de amulet, Andrei Ursu și Vlad Condurache s-au calificat de pe locul 2, iar Anca Țurcașiu și Andreea Samson au ajuns la Irina Fodor pe locul 3, obținând ultimul bilet la jocul de amuletă.

Selina și Victor Slav au asjuns pe locul 4, ratând calificarea la jocul de amuletă.

„Ne-a trecut pe lângă nas și calificarea la joc, cum ne-a trecut pe lângă nas și imunitatea. E frustrant.

Nu e de ajuns să ai noroc. Trebuie ca ceilalți ori să nu aibă noroc, ori norocul lor să fie mai mic decât norocul tău. Nu suntem descurajați.

Cele trei echipe calificate pentru jocul de amuletă au primit cazare și coșuri cu bunătăți. Echipele care nu s-au claificat la joc au pornit spre căutarea de cazare.

Citește și: Asia Express, sezon 7. Ce au găsit concurenții în nucile de cocos. Oana Paraschiv, clipe dificile: „Mă duceam în părpastie”

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Citește și: Podcastito Express sezon 3, episodul 4. Reacția inedită a lui Florin Salam când a aflat că Betty și soțul ei merg la Asia Express

Asia Express, sezon 7. Ce porecle au ales Carmen Negoiță și Andreea pentru concurenți. Cine au fost „bomba sexy” și „bom... Carmen și Andreea au luat imunitatea la Asia Express. Diseară, moment șocant în cursa pentru a doua imunitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x