Antena Căutare

Asia Express sezonul 7. Ce echipe s-au certat pe o mașină în trafic. Ce s-a întâmplat pe traseu: „Ăsta e concursul!”

A început lupta pentru mașini în trafic la Asia Express, sezonul 7. Iată ce echipe s-au certat pe un mijloc de transport și de ce s-a lăsat cu țipete!

Galerie
Asia Express sezonul 7. Ce echipe s-au certat pe o mașină în trafic. Ce s-a întâmplat pe traseu: „Ăsta e concursul!” | Antena 1

După ce și-au terminat misiunile în care au trebuit să se familiarizeze cu elefanții, perechile au fugit repede la autostop. În timp ce Carmen Negoiță și sora ei erau în avantaj, pentru că au câștigat jocul pentru amuletă, Betty și Cătălin Vișănescu au rămas printre ultimii din cauza penalizării.

Ajunse pe șosea, însă, perechile au început să se certe de la mașini. Iată ce s-a întâmplat și de ce s-a lăsat cu țipete!

Citește și: Ce studii are Victor Slav de la Asia Express sezonul 7. A avut o meserie care în prezent nu mai este căutată

Asia Express sezonul 7. A început lupta pentru mașini în trafic. Ce s-a întâmplat

Presiunea timpului, dar și al probelor au dat startul unei lupte pentru mașini în trafic. Pentru că erau toți foarte aproape unii de alții, mijloacele de transport care opreau pe șosea erau luate de cei mai rapizi.

În scurt timp, între perechea formată din Adi Nartea și Cosmin Vîjeu și cea alcătuită din Nicolai Tand și Sorin Brotnei s-a declanșat un conflict pe seama a cine a oprit primul mijlocul de transport.

„(...) Noi cred că l-am oprit. Ne-am pus în spate și gâfâind au venit spre noi Nicolai și Sorin, înainte să plece mașina. Noi explicațiile le-am dat, ei au acceptat (...) Eu am învățat tot timpul că dreptatea este la mijloc, cu siguranță noi am făcut autostop, nu neapărat ei, dar timpul petrecut de explicat, de urcat în mașină a fost destul de lung. Ei ar fi trebuit să vină înainte să explice”, au relatat Adi Nartea și Cosmin Vîjeu la testimoniale.

„Păi noi le lăsăm duba și ei o iau pe a noastră?”, a spus nervos Sorin Brotnei, care a început să se contrazică și cu nașul său.

„Ăsta e concursul, n-ai ce să faci. O să se supere, asta e!”, a spus Adi Nartea, în timp ce mașina îi ducea deja spre următoarea destinație.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea revin la Podcastito Express, pe AntenaPLAY, pentru a comenta cele mai tari faze de la Asia Express

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Asia Express sezonul 7. Betty și Cătălin, pedepsiți de Irina Fodor după ce nu au respectat handicapul impus la începutul... Asia Express sezonul 7. De ce surpriză au avut parte Adi Nartea și Cosmin Vîjeu în timp ce căutau cazare. Unde au înnopt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x