Antena Căutare

Ce studii are Victor Slav de la Asia Express sezonul 7. A avut o meserie care în prezent nu mai este căutată

Victor Slav a acceptat provocarea Asia Express, alături de iubita sa, Selina, însă puțină lume știe ce studii are vedeta de televiziune, de fapt.

Galerie
Ce studii are Victor Slav de la Asia Express sezonul 7. A avut o meserie care în prezent nu mai este căutată | Antena 1

Victor Slav este model și vedetă de televiziune și a devenit cunoscut după ce a prezentat rubrica meteo, dar și câteva emisiuni dedicate dansului și frumuseții. Însă, înainte de a intra în televiziune, Victor Slav a avut o meserie care, în prezent, nu mai este căutată. Iată mai jos despre ce este vorba!

Citește și: Diferența de vârstă dintre Victor Slav și iubita lui Selina la care internauții nu se așteptau. Ce spun cei doi despre asta

Ce studii și câte clase are Victor Slav de la Asia Express sezonul 7

După ce a terminat clasa a opta la vârsta de 14 ani, Victor Slav a urmat o școală de meserii timp de trei ani. La 17 ani, după terminarea școlii profesionale, el a obținut calificarea de sculer-matrițer, potrivit gandul.ro.

Articolul continuă după reclamă

Sculerul-matriţer lucrează în ateliere de sculărie unde execută operaţiuni de prelucrare şi asamblare a materialelor pentru realizarea de unelte, dispozitive, verificatoare sau matriţe.

Sculerul-matriţer mai execută lucrări specifice de sculărie (ajustare, găurire, filetare, tuşare, finisare etc.) şi asamblează componentele de diferite complexităţi ale dispozitivelor, matriţelor, ştanţelor, modelelor metalice, etc., mai transmite sursa citată.

Activitatea sa implică atât primirea, cât şi transmiterea de informaţii de specialitate.

După ce și-a descoperit pasiunea pentru modeling, Victor Slav a obținut un rol de ispită la un post de televiziune. Ulterior, a prezentat mai multe show-uri, dar s-a făcut remarcat drept „băiatul de la Meteo”, devenind unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbizul românesc.

Citește și: Ce studii are Sorin Brotnei de la Asia Express sezonul 7. Puțini s-ar fi așteptat la acest lucru

Cine e Victor Slav de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor.

Victor Slav s-a făcut remarcat în showbizul românesc atât ca model, cât și ca vedetă de televiziune. S-a născut pe 5 iunie 1980 și are în prezent vârsta de 43 de ani.

A prezentat rubrica meteo, dar a fost și prezentator al unor emisiuni dedicate dansului sau frumuseții. În plus, pe acesta l-am putut vedea și în sezonul 5 al emisiunii Splash! Vedete la apă, de la Antena 1.

Deși a dezvăluit atunci că îi este teamă de apă, concurentul și-a învins frica și a demonstrat că este curajos. Acest lucru cu siguranță îl va ajuta pe Drumul Zeilor, de la America Express sezonul 7. Tot la Antena 1 am putut să îl vedem în sezonul 2 al emisiunii Stand Up Revolution, atunci când a uimit juriul cu numărul său.

Victor Slav a fost căsătorit între 2013 și 2014 cu Bianca Drăgușanu, împreună cu care are o fiică. El a absolvit Academia de Studii Economice din București, însă televiziunea a rămas marea sa iubire.

El participă împreună cu iubita lui, Selina, alături de care speră că va trăi din plin experiența de pe Drumul Zeilor.

„Asia Express continuă!!! Cam asta ne-a venit în minte când am primit propunerea de participare la acest minunat reality show. O privim ca pe o experienţă unică, inedită, o cunoaştere atât de sine, cât si reciprocă şi sperăm ca odată cu această aventură să evoluam frumos (fizic şi psihic) Habar nu avem în ce ne-am băgat, daaaar vom încerca să trăim fiecare moment în parte, vom încerca să simţim această aventură prin toţi porii noştri, să dăm cât putem, ce avem mai bun şi indiferent de situatie, să plecăm mai frumoşi sufleteşte şi cu prieteni noi. Considerăm că pe lângă toată activitatea fizică, cea psihică va avea rolul principal şi bineînţeles că încercăm să privim mereu partea frumoasă a lucrurilor… şi apropo de psihic- sper să plecăm întregi la capToată lumea ne întreabă dacă suntem pregătiţi, noi zicem şi vrem să fim, dar nu ştim de fapt pentru ce ne pregătim mai exact, ne putem doar imagina lucruri. Ştii vorba aia - socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg - cam asta simţim şi noi acum. Şi, ca să tragem o linie, suntem pregătiţi să fim o echipă şi abia aşteptăm să ne cunoaştem mai bine!”, a declarat Victor Slav, împreună cu iubita lui, Selina, despre participarea sa la Asia Express sezonul 7.

Citește AICI articolul integral:

Asia Express, sezonul 7. Ce echipă a ajuns prima la Irina Fodor, în cursa pentru a doua imunitate. Oana Paraschiv, în la... Asia Express, din nou lider de audiență. Diseară: prima cursă pentru ultima șansă de pe Drumul Zeilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x