Antena Căutare

Asia Express, sezonul 7. Ce legătură nebănuită există între Mane Voicu și Victor Slav. Ce a dezvăluit comediantul

Pentru că Victor și Selina au ajuns primii la următoarea misiune, ei trebuiau să decidă numărul de piese de construit pentru căsuțe pentru fiecare echipă în parte.

Galerie
Atunci când au ajuns Ioana cu Mane la locația unde aveau de construit căsuțe, ei au descoperit pe panou că Selina și Victor le-a dat să construiască o căsuță cu 19 piese. | A1

Selina și Victor s-au străduit să construiască rapid căsuța, dar nu se potrivea perfect acoperișul. Judecătorul probei i-a rugat să mai lucreze la acoperiș și s-au întors apoi după ce au rezolvat problema.

Între timp ajunseseră și Sorin cu Nicolai care se apucaseră deja să construiască la căsuța lor. Selina și Victor terminaseră proba și trebuiau să plece către următoare locație, cărând cu ei căsuța.

Ce a povestit Mane Voicu despre legătura dintre el și Victor Slav

Atunci când au ajuns Ioana cu Mane la locația unde aveau de construit căsuțe, ei au descoperit pe panou că Selina și Victor le-a dat să construiască o căsuță cu 19 piese.

Ei s-au bucurat foarte mult că Victor și Selina s-au gândit la ei să aibă parte de o muncă puțin mai ușoară la construirea casei.

Citește și: Asia Express, sezon 7. Echipele au făcut selfie cu localnicii și au postat pe Facebook. Cum au strâns like-uri: „Mergea greu”

Comediantul Mane Voicu a dezvăluit ce legătură există între el și Victor Slav, care s-au cunoscut în urmă cu 10 ani.

“I-am mulțumit și personal. Acum vreo 10 ani, ceva de genul ăsta, eram foarte la început cu show-urile de stand-up și era în public într-o seară. Era foarte grea seara, dar el chiar râdea la fiecare glumă doar așa pentru încurajare și n-am uitat de-atunci și chiar îi mulțumesc”, a povestit Mane Voicu.

“Da, e un băiat bun”, a completat și Ioana.

Echipele care au întâmpinat dificultăți la construirea căsuțelor au fost Andreea și Carmen, dar și Oana și Mișu care spuneau că unele piese nu se potrivesc pentru că nu sunt făcute cum trebuie.

Echipa formată din Ioana și Mane erau într-o competiție acerbă cu Anca și Andreea Samson, privind cum Anca încearcă să î idea constant directive Andreei Samson.

“Anca era dirigintă de șantier, Andreea dădea la ciocane”, spunea Ioana.

Ioana le-a pus porecla “primărițele” și se amuza pe dialogul pe care îl aveau cele două concurente din echipa adversă.

“Eu cu Mihai înțelegem să avem vieți de bărbați, care tre să afle chestii de la femei, dar Samsonica?”, a zis Mane Voicu.

“Samson e martir, să mor eu”, zicea Ioana râzând și imitând-o apoi pe Anca.

“Ia uite panică acolo, ia uite scandal în primărie! Vedeți că abdică primărița, nu se mai poate așa ceva”, a mai completat Ioana râzând.

Cât timp Ioana și Mane s-au mai dus să se uite la căsuța originală, Oana și Mișu s-au dus la căsuța lor să vadă cum au prins baza.

Sorin și Nicolai și echipa formată din Selina și Victor încă așteptau la autostop, deși avuseseră avantajul că au terminat primii căsuțele.

Între timp, au terminat cu bine și Carmen cu Andreea, dar și Ioana cu Mane.

“Mișto, poți să-ți faci credit pentru ea”, a zis Mane.

Au primit plicul și au aflat următoarea locație la care trebuie să ajungă.

Anca și Samsonica, dar și Oana și Mișu încă nu reușeau să construiască în mod corect căsuțele. Oana și Mișu se străduiau să descopere cum să monteze corect acoperișul.

Citește și: Asia Express, sezon 7. Ce echipe intră la cursa pentru ultima șansă. Cum au votat concurenții: „Acum și-au asigurat un dușman”

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express-Drumul Soarelui pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Citește și: Asia Express, sezon 7. Concurenții au fost puși în fața unei alegeri importante. Cine sunt cei care s-au tatuat: „E permanent”

Asia Express, sezonul 7. Două echipe au încercat să "fure" mașinile adversarilor lor în fața templului. Ce s-a... Asia Express, sezonul 7. Ce echipe s-au calificat la jocul de amuletă. Concurenții, copleșiți cu gândul la rudele care a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x