Antena Căutare

Asia Express, sezon 7. Ce echipe intră la cursa pentru ultima șansă. Cum au votat concurenții: „Acum și-au asigurat un dușman”

Trei echipe de la Asia Express intră în cursa pentru ultima șansă de pe 11 septembrie 2024. Ultimele două echipe ajunse la Irina Fodor au fost cele formate din Betty și Cătălin și Ioana State și Mane. A treia echipă a fost votată de concurenți.

Galerie
Trei echipe de la Asia Express au intrat în cursa pentru ultima șansă | Antena 1

Ultima echipă care a terminat cursa pentru imunitate a fost cea formată din Betty Salam și Cătălin Vișănescu. Penultima a fost cea formată din Ioana State și Mane Voicu. În cursa pentru ultima șasnă au au intrat aceste două perechi, alături de Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, care au priit o majoritate de voturi.

În careu s-au prezentat strategii și nemulțumiri legate de bicicletele distribuite de Selina și Victor.

„Am avut un mijloc de transport în templul acela foarte interesant. A fost un cărucior de gunoi. Singurul cărucior de gunoi printre toate bicicletele ne-a fost atribuit nouă, dar a fost un avantaj. Numai faptul că a scris gunoi sub noi pe mine m-a deranjat maxim-maxim”, a spus Anca Țurcașiu.

Ordinea la care au ajuns concurenții la Irina Fodor a fost:

Nicolai și Sorin

Adi și Cosmin

Anca și Andreea

Selina și Victor

Oana și Mișu

Vlad și Andei

Ioana și Mane

Betty și Cătălin

În careu, s-a votat a treia echipă care să intre în cursa pentru ultima șansă.

Ce echipă a fost votată să intre în cursa pentru ultima șansă în ediția de pe 11 septembrie de Asia Express

Carmen și Andreea :„Noi o să votăm cu Adi și Cosmin. Ei sunt buni și s-ar putea să nu mai avem

Nicolai și Sorin: Adi și Cosmin.

Oana și Mișu: Adi și Cosmin. „Strategia noastră este foarte simplă. O să le întoarcem plăcerea de ieri, dar și declarațiile de dragoste. Adi, te iubesc, dar te votez!”

Adrian și Cosmin: Selina și Victor. „Dacă n-aveau un dușman, acum îl au asigurat și nu suntem noi”, a spus Mișu despre decizia actorilor de a vota Victor și Selina.

Ioana și Mane: Andrei și Vlad. „Ne-am gândit că avem mai multe șanse cu ei în competiție”

Betty și Cătălin: Andrei și Vlad. „Strategia ei este să votăm locul 7. Andrei și Vlad oricum aveau un vor, chiar dacă nu erau pe locul 7. Ei au fugit și ne-au luat cu mașina, râzând un pic ironici spre noi, știind că Betty are proleme cu mașina.

Andrei și Vlad: Adi și Cosmin: „Opțiunea noastră inițială a fost să votăm cu Mișu și Oana, doar că mergem către echipa cu un număr mare de voturi. Suntem amenințați și nu mai vrem la ultima șansă”

Victor și Selina: Oana și Mișu „Să nu influențăm cu nimic, am zis să votăm cu cine ne-am gândit să votăm. Și acum o să fie chit”.

„Lipsă de asumare. Pare o trăsătură caracteristică acestor echipe”, a spus Găinușă.

Anca și Samsonica: Victor și Selina

De ce să ne aliem cu Victor și Selina. Femeia când se uită la mine... o fi invidioasă”, a spus Anca Țurcașiu.

Citește și: Asia Express, sezon 7. Ce porecle au ales Carmen Negoiță și Andreea pentru concurenți. Cine au fost „bomba sexy” și „bombardierul”

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express-Drumul Soarelui pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Citește și: Asia Express, sezon 7. Ce echipă a obținut imunitatea mare în a doua etapă de pe Drumul Zeilor. Cine a mers cu mașina de producție

Nicolai Tand și Sorin Brotnei au câștigat imunitatea, la Asia Express. Replici tăioase la careul cursei pentru ultima șa... Asia Express, sezon 7. Concurenții au fost puși în fața unei alegeri importante. Cine sunt cei care s-au tatuat: „E perm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x