Antena Căutare

Asia Express, sezonul 7. Două echipe au încercat să "fure" mașinile adversarilor lor în fața templului. Ce s-a întâmplat

Nicolai și Sorin au găsit primii călugărul care le-a acceptat ofranda și le-a dat binecuvântarea.

Galerie
Sorin și Nicolai, dorind să profite de avantajul pe care l-au obținut cât timp Selina și Victor luau binecuvântare, au vrut să le fure mașina cu care ei ajunseseră la templu și care îi aștepta. | A1

Chiar în spatele lor au fost Selina cu Victor, care au așteptat lângă ei să primească ofranda și au profitat de faptul că acel călugăr se afla acolo și au cerut și ei să fie binecuvântați.

Sorin și Nicolai, dorind să profite de avantajul pe care l-au obținut cât timp Selina și Victor luau binecuvântare, au vrut să le fure mașina cu care ei ajunseseră la templu și care îi aștepta.

Echipele au încercat să-și fure mașinile în fața templului

“Ce faceți, boss?”, a strigat Selina când a văzut că Sorin și Nicolai se urcă în mașina care îi aștepta pe ea și pe Victor.

Sorin și Nicolai le-au explicat că nu au voie să ceară unei mașini să îi aștepte pentru că așa sunt regulile jocului.

Citește și: Asia Express, sezon 7. Concurenții au fost puși în fața unei alegeri importante. Cine sunt cei care s-au tatuat: „E permanent”

Apoi au aflat că Selina și Victor doreau să ia mașina doar până la drumul principal, acolo und ear fi făcut dn nou autostopul.

Până la urmă, ambele echipe s-au urcat în bena aceleiași mașini și au plecat împreună până la drumul principal. În timp ce ei coborau de la templu, echipa formată din Anca și Samsonica urcau pe jos spre templu, în timp ce restul echipelor nu descoperiseră încă ce cuvânt urma să le deschidă cutia primită de la Irina.

Aceeși discuție a avut loc și între echipele Anca și Andreea Samson și Oana și Mișu. Anca și Andreea au încercat să le fure mașina Oanei și lui Mișu atunci când ei au ajuns la temple, iar ele trebuiau să plece.

Oana s-a certat cu cealaltă echipă, spunând că e mașina lor și că o să le aștepte, în timp ce Andreea Samson le explica faptul că nu au voie și că vor primi penalizare dacă iau aceeași mașină la drumul de întoarcere.

Până la urmă Mihai Găinușă a cedat și le-a zis fetelor să le ia ele mașina și se vor descurca el și Oana după ce primesc binecuvântarea.

Oana s-a enervate foarte tare și i-a spus lui Mișu că ea e connvinsă că Anca și Andreea îi vor vota data viitoare când va fi de votat o echipă spre eliminare pentru că Oana a fost răutăcioasă și a spus că preferă să primească penalizare decât să le dea lor mașina.

De asemenea, coechipiera lui Mișu Găinușă a mai evidențiat că el are o slăbiciune pentru Anca Țurcașiu și acest lucru o enervează pe Oana teribil.

“Ai o mare slăbiciune pentru Ancuța. (…) Din 92 când ai făcut o pasiune pentru ea, suntem în 2024, Mișule! Scuză-mă, dar nu poți să rămâi blocat pe chestia asta”, i-a zis Oana nervoasă lui Mihai.

“Știi ce am învățat eu în viața asta? Că poți să ai avantaje mari dacă îi dai unei fete o mașină”, a zis Mișu râzând.

“Eu sunt într-o competiție, nu sunt la Insula Iubirii aici”, a mai zis Oana.

Ultima echipă a fost cea formată din Adi și Cosmin.

Citește și: Asia Express, sezon 7. Ce echipe intră la cursa pentru ultima șansă. Cum au votat concurenții: „Acum și-au asigurat un dușman”

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express-Drumul Soarelui pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Citește și: Asia Express, sezon 7. Echipele au făcut selfie cu localnicii și au postat pe Facebook. Cum au strâns like-uri: „Mergea greu”

Asia Express, sezonul 7. Anca Țurcașiu și Andreea Samson, impresionate de gestul unui localnic. Cum le-a ajutat... Asia Express, sezonul 7. Ce legătură nebănuită există între Mane Voicu și Victor Slav. Ce a dezvăluit comediantul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x