Antena Căutare

„Ce mâncare e asta, mă? Doamne ferește! Omletă cu niște muci cu stridii!”. Chef Sorin Bontea, scos din sărite de un bucătar din Taiwan! VIDEO

Chef Sorin Bontea a fost scos din sărite de un bucătar din Taiwan, în ediția 28 din „Asia Express”, sezonul 3, „Drumul Comorilor”, în cursa pentru ultima șansă.

Concurenţii aflați în cursa pentru ultima șansă au fost provocați să gătească, într-o piață din Taiwan, celebra „Omletă cu stridii" şi „Creveţi Chow mein".

„Ce mâncare e asta, mă? O omletă cu niște muci cu stridii! Doamne ferește!”, a reacționat chef Sorin Bontea, în timp ce urmărea instrucțiunile unui bucătar din piață.

„N-am mâncat în viața mea ouă cu stridii – nu că nu s-ar face – dar cu amidon. Adică, tragi cumva stridiile alea la tigaie, după care pui amidon cu apă peste ele. Nu înțeleg la ce te ajută amidonul acela!”, a comentat chef Sorin Bontea.

„La prima vedere, acel bucătar din acea piață juca un rol, și el, de fapt, lucra la o vulcanizare. O mizerie de mâncare”, a comentat și Răzvan Fodor.

Trei echipe luptă pentru a-și securiza locul în semifinala „Asia Express”, sezonul 3, „Drumul Comorilor”

Cursa din cel mai dur reality-show, „Asia Express”, sezonul 3, „Drumul Comorilor”, se desfășoară acum în Taiwan, după ce etapa din Filipine s-a încheiat.

„Mă sperie! Nu mai râde!”. Chef Sorin Bontea, cât pe ce să moară de râs, în „Asia Express”. Cătălin Rizea a urlat ca din gură de șarpe! VIDEO

Alex Abagiu și Radu Vlăduț și Speak și Ștefania sunt primii semifinaliști „Asia Express”, sezonul 3.

Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Alina Ceușan şi Carmen Grebenișan, Adda și Cătălin sunt cuplurile care se luptă în cursa pentru ultima șansă, pentru a-și securiza locul în semifinală.

„În *** ***! Nu e suficient că ai o handicapată după tine?”. Adda, probleme mari cu un picior, în „Asia Express”, sezonul 3. O nouă ceartă cu soțul ei! VIDEO

Cum va arăta clasamentul final al primei curse pentru ultima șansă din Taiwan, ce verdict va ascunde ancora din cufăr la sfârșitul cursei și care este lista completă a semifinaliștilor „Asia Express - Drumul Comorilor”, telespectatorii pot vedea în această seară, la Antena 1.

„Mă sperie! Nu mai râde!”. Chef Sorin Bontea, cât pe ce să moară de râs, în „Asia Express”. Cătălin Rizea a urlat ca din... Ancora a fost roşie! Carmen Grebenişan şi Alina Ceuşan părăsesc „Asia Express”, sezonul 3! „A fost superb!” VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x