Antena Căutare

„Mă sperie! Nu mai râde!”. Chef Sorin Bontea, cât pe ce să moară de râs, în „Asia Express”. Cătălin Rizea a urlat ca din gură de șarpe! VIDEO

Chef Sorin Bontea a fost cât pe ce să moară de râs, în „Asia Express”, sezonul 3, ediția 28, la o nouă probă din cursa pentru ultima șansă, la care el și Răzvan Fodor au trebuit să prindă, cu mâna, creveți vii, dintr-un bazin.

Sorin Bontea a râs cu lacrimi, după ce a venit rândul coechipierului său, Răzvan Fodor, să prindă creveți.

„Mi-e frică, pentru că ei îți fug din mână. Mă sperie! Bontea, nu mai râde! Au mici cleștișori, nu te ciupesc foarte tare, dar îți fug din mână. Îți dau o stare nervoasă, așa”, a spus Răzvan Fodor.

„M-a luat căpățâna și cred că am scos vreo cinci direct morți. Ați văzut cât de bine sunt la corp!”, a adăugat Răzvan Fodor.

Cătălin Rizea a fost și el „la fel de neînfricat”. A urlat ca din gură de șarpe, mai exact, spre amuzamentul soției lui, Adda.

Urmăriți clipul de mai sus din „Asia Express”, sezonul 3, „Drumul Comorilor”!

Trei echipe luptă pentru a-și securiza locul în semifinala „Asia Express”, sezonul 3, „Drumul Comorilor”

Cursa din cel mai dur reality-show, „Asia Express”, sezonul 3, „Drumul Comorilor”, se desfășoară acum în Taiwan, după ce etapa din Filipine s-a încheiat.

Alex Abagiu și Radu Vlăduț și Speak și Ștefania sunt primii semifinaliști „Asia Express”, sezonul 3.

„O să faci nişte fesieri cum îți doreai de când erai mic!". Echipele care luptă pentru un loc în semifinala „Asia Express”, sezonul 3, au frământat cocă cu picioarele! VIDEO

Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Alina Ceușan şi Carmen Grebenișan, Adda și Cătălin sunt cuplurile care se luptă în cursa pentru ultima șansă, pentru a-și securiza locul în semifinală.

„În *** ***! Nu e suficient că ai o handicapată după tine?”. Adda, probleme mari cu un picior, în „Asia Express”, sezonul 3. O nouă ceartă cu soțul ei! VIDEO

Cum va arăta clasamentul final al primei curse pentru ultima șansă din Taiwan, ce verdict va ascunde ancora din cufăr la sfârșitul cursei și care este lista completă a semifinaliștilor „Asia Express - Drumul Comorilor”, telespectatorii pot vedea în această seară, la Antena 1.

„În *** ***! Nu e suficient că ai o handicapată după tine?”. Adda, probleme mari cu un picior, în „Asia Express”, sezonu... „Ce mâncare e asta, mă? Doamne ferește! Omletă cu niște muci cu stridii!”. Chef Sorin Bontea, scos din sărite de un bucă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x