Antena Căutare

Autostopul, marea problemă în Asia Express. Florin Ristei, înjurături ca la ușa cortului: "Bă, lumea ne crede nebuni!"

Din nou, marea problemă în Asia Express devine autostopul. În încercarea de a ajunge în unul dintre locurile indicate de Gina Pistol, pentru petrecerea copiilor, Florin și Dan Ristei ajuns în pragul disperării. Nicio mașină nu oprește, lucru care îl determină de Florin Ristei să înjure ca la ușa corpului.

Misiunea vedetelor presupune să organizeze petreceri de copiii din Filipine, prima țară din sezonul 3 Asia Express. De aici începe un întreg periplu pentru fiecare echipă. Frații Ristei sunt încă o dată "sabotați" de problema autostopului.

Citește și: Petreceri pentru copiii filipinezi în Asia Express! Probă dulce în cursa pentru ultima şansă. Alex Abagiu: "Va fi o zi în care voi saliva"

Florin Ristei, criză de nervi în Asia Express 3

Florin Ristei își iese din fire în plină stradă. Cu mâinile încărcate și pline de cutii cu accesorii pentru petrecere, concurentul izbucnește atunci când realizează că nicio mașină nu oprește să-i ia.

"Am decis să nu le mai spune că suntem într-o competiție, ci că organizăm o petrecere pentru copii. Băi, nimic, nu ne lua nimeni. (...) Dacă aveam mâinile libere aruncam cu pietre în maşini", explică echipa Ristei, care a înjurat, nu glumă, la această misiune din cursa pentru ultima șansă.

Petreceri pentru copiii filipinezi în Asia Express! Probă dulce în cursa pentru ultima şansă. Alex Abagiu: "Va fi o... Ancora a fost roșie! Alex Velea şi Mario Fresh au fost eliminați din Asia Express sezonul 3...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x