Antena Căutare

Bun venit în Laos! Drumul Dragonului din "Asia Express" continuă la cald! Concurenții au dat hainele jos: „Mă simt ca la Arsenie Boca!”

Cei mai curajoşi concurenţi au încheiat maratonul prin Vietnam, dar aventura "Asia Express" continuă în Laos. Doamnelor, domnilor, cele 12 vedete rămase în concurs au ajuns în cea de-a doua ţară din traseul de 5.000 de kilometri pe care trebuie să îl parcurgă echipele.

Cei mai curajoşi concurenţi au încheiat maratonul prin Vietnam, dar aventura "Asia Express" continuă în Laos. Doamnelor, domnilor, cele 12 vedete rămase în concurs au ajuns în cea de-a doua ţară din traseul de 5.000 de kilometri pe care trebuie să îl parcurgă echipele.

Iată-ne, așadar, în Laos, o țară preponderent budistă, singura diferență fiind dată de structura populației. În Laos există circa 70 de triburi și naționalități și se vorbesc circa 85 de limbi, lucru ce va îngreuna și mai mult viața concurenților în fiecare probă.

Noi probe, noi culturi și civilizații, dar și tensiuni și mult efort, atât fizic, dar și mental. Totul fără cazare, fără mâncare, doar cu autostopul și doar cu un euro pe zi: nimic nu se schimbă.

Bun venit în Laos! Drumul Dragonului din "Asia Express" continuă la cald! Concurenții au dat hainele jos: „Mă simt ca la Arsenie Boca!”

Supranumită și ,,țara spiritualității” este cunoscută pentru multitudinea templelor rămase neschimbate încă din vremuri străvechi, căci doar capitala- Luang Prabang găzduiește peste 66 de lăcașuri de meditație.

Într-un astfel de templu au poposit și vedetele noastre!

Ana Baniciu, despre experienţa de la Asia Express: "Au fost multe momente de tensiune. Toată lumea ne-a considerat ... Spiritualitate? Eh, da! Cruduța, ajunsă într-un templu budist: "Pot să meditez și singură, când sunt în jacuzzi, nu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x